Mega koorproject in Friesland

Get Connected is de naam van het megakoor-project dat in 2007 een drietal geweldige concerten heeft georganiseerd in Fryslân. In Leeuwarden, Heerenveen en Drachten beleefden ruim 1300 bezoekers en zo’n 130 koorleden onvergetelijke avonden vol aanbiddingsmuziek en drama.

Get Connected wil laten zien dat er heel veel jongeren zijn die ontzettend dankbaar zijn voor het grote offer van God voor de mensen. In samenwerking met de Interkerkelijke Evangelisatie Commissie in Dokkum wordt er op zaterdagavond 25 oktober een spetterend Get Connected-concert gegeven in de Fonteinkerk in Dokkum. Een week later is Bolsward gastheer van het megakoor, waarna op 15 november het slotconcert wordt gegeven in Drachten.

Ben je ongeveer tussen de 16 en 40 jaar, hou je van zingen, wil je je christen-zijn uitdragen en ben je vier vrijdagavonden in oktober en drie zaterdagavonden in oktober en november beschikbaar? Bereid je dan voor op een mooie ervaring en doe met ons mee! Alle informatie over het project kun je vinden op www.getconnected.nl, waar je je ook kunt opgeven.

Get Connected en doe mee!

28-05-2008
Muziek
https://www.getconnected.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies