Christian Artists Seminar in Doorn

Van 2 t/m 7 augustus 2008 zal het 28ste Christian Artists Seminar plaatsvinden in het conferentie- en congrescentrum Zonheuvel (SBI) te Doorn. Met meer dan 30 optredens en presentaties van artiesten uit heel Europa, met ruim 80 verschillende workshops en nog veel meer is dit seminar weer de ontmoetingsplek voor christelijke kunstenaars van over de hele wereld. Het is de plek voor nieuw talent en voor professionals een onmisbare “fresh up”.

Tijdens het seminar vinden elke avond optredens en presentaties plaats van artiesten op het gebied van contemporary music, classical music, praise & worship, performing arts, visual arts en media arts. Maar ook jij kunt optreden! Want elke middag is er een podium met geluidssysteem beschikbaar voor deelnemers op het gebied van dans en muziek. Professionals zullen je helpen en advies geven, een stimulerende ervaring. Maar ook voor beeldende kunstenaars is er de mogelijkheid tot exposeren van eigen werk in de expositie ruimte van het Christian Artists Seminar.

Je kunt meer dan 80 verschillende workshops en modules volgen! Overdag kun je verschillende uren besteden aan workshops als: zangles, podiumpresentatie, instrumentklassen of een van de andere vele mogelijkheden. De workshops worden verzorgd door verschillende docenten en professionals uit heel Europa. Voor meer informatie over de workshops zie www.christianartists.org

De kosten van het seminar zijn € 250,- inclusief toegang tot alle workshops, optredens e.d. Daarnaast zijn er aanvullende kosten voor accomodatie, hierbij zijn verschillende mogelijkheden in verschillende prijsklassen. Zie voor gedetailleerde informatie www.christianartists.org en download de brochure!

04-06-2008
Muziek
https://www.christianartists.org

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies