Gospelbeach festival in Katwijk

Ook dit jaar wordt in Katwijk het GospelBeach Festival gehouden, komend weekend van 20 – 21 juni. Een groots gebeuren met o.a. FreeForeverband, SoulSurvivorband, Kees Kraayenoord, Insalvation, Young & Free Church, Gendro & Band en Martin Brand met Life.

De Stichting PIEK (Projecten Interkerkelijke Evangelisatie Katwijk) is opgericht vanuit de visie dat de verschillende Christelijke Kerken en gemeenten uit de gemeente Katwijk tot een bloeiende samenwerking zullen komen op het gebied van Interkerkelijke Evangelisatie.

Het is onze grote wens dat de Gemeente van Jezus Christus te Katwijk zich als één geheel zal gaan inzetten om onze medemens die het Evangelie van Jezus Christus nog niet ter harte heeft genomen, te bereiken met de verlossende boodschap van Gods genade.

PIEK stelt zich het woord van God, de Bijbel, ten grondslag.

Missie

De stichting stelt zich als missie dat zij in zich een zo breed mogelijke variëteit van Christelijke Kerken en gemeenten, gefundeerd en gestoeld op Gods woord, de Bijbel, vertegenwoordigt.

Vervolgens wil zij een zo breed mogelijk publiek bereiken en in contact laten komen met het Evangelie van Jezus Christus. Zij wil ook mensen kunnen doorverwijzen naar de verschillende Christelijke Kerken en gemeenten die in haar vertegenwoordigd zijn, om zo een wezenlijke bijdrage te leveren aan de opbouw van Gods Koninkrijk.

Vrijdagavond:

19.30 uur – FreeForeverband

21:30 uur – SoulSurvivorband – (dit is de huisband van het Soul Suvivor Festival)

23:00 uur – einde vrijdagavond

Zaterdag:

13:00 uur – Kees Kraayenoord en Band

14:30 uur – Insalvation

15:30 uur – Young & Free Church – Revolution

16:45 uur – Gendro & Band

17:45 uur – Martin Brand met Life

19:00 uur – einde GospelBeach 2008

Zaterdag:

Koorzang (o.a. Sion mannenkoor) en orgelspel.

Zaterdag:

HappySingers & Roman Twelve Kids

19-06-2008
Muziek
https://www.gospelbeach.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies