Nieuws van Kees Kraayenoord

In de nieuwsbrief van Kees lezen we: Aan onze reis naar Oeganda willen we de komende jaar veel aandacht besteden. Als band willen we jullie graag betrokken maken bij wat we beleefd, gezien, gehoord , geroken en geproefd hebben. Het was zeer, zeer indrukwekkend. We willen jullie de komende tijd enthousiast maken voor ons project wat daar door World Vision gestart zal worden.

Ik zeg ‘ons’ project. Dat is natuurlijk niet zo. Als ambassadeurs van World Vision zetten we ons in voor alle kinderen wereldwijd. Maar als Kees & band zijn we door onze reis wel extra enthousiast voor dat ene stukje wereld wat ‘Kyambigambire’ heet en waar een nieuw World Vision Sponsorprogramma wordt gestart. Oeganda is overwegend een christelijk land. In Kyambigambire is echter ook nog sprake van hekserij en andere occulte praktijken. De levensverwachting van de inwoners ligt rond de 45 jaar. Grote problemen in dit gebied zijn de sterke toename van en het stigma rondom hiv en aids. Er is grote behoefte aan basisonderwijs. Ook water en sanitaire voorzieningen zijn belangrijke onderdelen die door World Vision de komende jaren verbeterd worden. Dit alles gebeurt met de lokale bevolking. En wij mogen als Kees & band een steentje bijdragen door mensen enthousiast te maken voor het sponsorprogramma. Zoals beloofd… wordt vervolgd!

Letting Go Live… met Tim Hughes

Deze maand staat wat mij betreft in het teken van de Letting Go Live concerten met Tim Hughes. Aaahhh, ik heb er zo’n zin in. Ik kan niet wachten! Maar ja, dat moet nog wel even. Het beloofd een bijzondere tour en avonden te worden. Tim was al even in Nederland, op het Flevo festival. Daar heb ik hem gemist door onze vakantie. Maar ik zie er erg naar uit om samen met Tim en jullie God te ontmoeten, Hem te aanbidden en zijn genade te vieren. Ik hoop jullie allemaal te zien.

‘Mijn hart verlangt naar U’

De afgelopen zomer hebben we gewerkt aan de single ‘Mijn hart verlangt naar U’. Inmiddels is alle muziek opgenomen, heb ik bij Ralph van Manen de lead vocals opgenomen en heeft Erik Koudijs de boel gemixed en gemastered. Hij is uit onze handen richting de fabriek. Ik ben er heel blij mee. Wat heeft dat lied toch veel indruk gemaakt op mij, de band en veel mensen in het land. Daarom ben ik blij dat we goed nieuws hebben rondom deze single. Lees snel verder.

Letting Go Live… met gratis single ‘ps. 42 Mijn hart verlangt naar U’

We dachten dat we een leuk plan hadden door mensen die voor 1 augustus de kaartjes voor Letting Go Live zouden bestellen een gratis single te geven van ‘Mijn hart verlangt naar U’. Maar dat bleek een slecht idee. In ieder geval, voor mensen die pas van de actie hoorden ná 1 augustus. En dat bleken er wel een paar te zijn. Daarom hebben we besloten niet moeilijk te doen. We willen eigenlijk iedereen die naar het concert komt deze single geven. Dus… iedereen die via Interticket een kaartje besteld voor de Letting Go Live concerten eind september krijgt geheel gratis ‘Mijn hart verlangt naar U’.

We vinden het gewoon leuk om dit cadeau te kunnen geven. We zijn jullie zeer dankbaar voor al jullie steun, support en waardering voor wat we al weer 6 jaar vanaf het podium mogen brengen. We willen graag echt eens iets terug geven en doen dit dus met zeer grote vreugde!!

Je entreekaartje is het bewijs dat je er ook recht op hebt. Dus gooi die na de controle niet weg!

De single is af te halen in de buurt van de CD stand. Dat wijst zich die avond vanzelf.

Dat kan de hele avond, dus na binnenkomst, in de pauze en ook na afloop. Wees niet bang dat ze op zijn. We hebber er meer dan genoeg.

Vol verwachting klopt ons hart…

Een sinterklaasliedje? Het is pas september. Iedereen zal zich deze maand vast weer gaan verbazen dat nu al de eerste kruidnoten en chocoladeletters in de schappen zullen liggen. Maar het kan gekker. Wij beginnen deze maand aan de eerste voorbereidingen voor onze kersttour. We gaan het nieuwe seizoen in met veel verwachtingen en een motivatie om er een mooi jaar van te maken. Er staan verder ontzettend veel optredens gepland dit najaar. Natuurlijk willen we nog veel aandacht besteden aan Oeganda en World Vision. Kortom, er is genoeg te doen en genoeg te verwachten van het komende jaar. Maar… tegelijkertijd realiseer ik me al te goed dat wat wij ook van een nieuw jaar verwachten, we het vooral van onze Heer mogen en moeten verwachten. Zonder Hem zijn we nergens. Als kind hoorde ik wekelijks deze woorden. Ik wil ze voor mezelf en jullie meegeven:

Onze hulp en verwachting is in de naam van de Heer, die hemel en aarde gemaakt heeft, die trouw houdt tot in eeuwigheid en die niet los laat, het werk wat zijn hand begonnen is. Amen.

09-09-2008
Muziek
https://www.keeskraayenoord.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies