City impact Almelo met Sharon Kips

Zaterdag 11 oktober 2008 – Almelo. Met honderden mensen de straat op om van Jezus te getuigen! We willen iedereen vanuit heel Nederland uitnodigen om er deze dag bij te zijn!

City impact is een 1 daags grootschalig evangelisatie-evenement dat georganiseerd wordt voor christenen vanuit geheel Nederland. Tijdens deze dag komt men samen in één specifieke stad binnen Nederland. Daar komen ze in de ochtend samen om in eerste instantie toegerust te worden en enthousiast gemaakt te worden voor het uitdragen van hetgeen ze geloven. Tijdens dit ochtendprogramma komen (zowel jonge als oudere) ervaren evangelisten aan het woord, die aanvurende woorden zullen spreken en die de deelnemers handvaten zullen geven waarmee ze effectief kunnen en mogen evangeliseren. Eenmaal klaargestoomd, zal iedereen die op die dag aanwezig is, gezamenlijk de stad ingaan en vervolgens de stad op z’n kop zetten voor Jezus. Door het grote aantal jongelui dat een stad betreedt met als boodschap “Jezus”, zal dit sowieso zonder meer een impact hebben op de desbetreffende stad. Eenmaal in de stad aangekomen zullen de deelnemers zich door de gehele stad verspreiden. En ze zullen op allerlei mogelijke manieren in contact proberen te komen met de mensen die zich op dat moment in de stad bevinden. Tijdens deze gesprekken zullen mensen van de straat mede uitgenodigd worden voor een avondprogramma dat speciaal voor hen georganiseerd is in de desbetreffende stad. Het avondprogramma moet indrukwekkend zijn en uiteindelijk gericht zijn op het winnen van een grote groep blijvende discipelen van Jezus.

Door op een grootschalige wijze het evangelie van Jezus te brengen aan een grote stad in bijzijn van vele christenen, mag je er verzekerd van zijn dat de kans groot is dat het impact heeft op een stad. Al kom je niet met alle mensen die in de desbetreffende stad wonen in contact, toch laat city impact alleen al aan een stad zien dat het geloof in Jezus ‘leeft’ en dan niet alleen onder oudere mensen of alleen op kleine schaal, maar van jong tot oud en op grote schaal. Samen, met een grote groep christenen om je heen, sta je sterk. Met een dag als city impact helpen we elkaar om onze steden terug te winnen voor Jezus.

Zaterdag 11 oktober 2008 – Almelo

De eerstvolgende City Impact zal plaatsvinden op zaterdag 11 oktober in Almelo. We willen iedereen vanuit heel Nederland uitnodigen om er deze dag bij te zijn!

Voor opgave City Impact Almelo, klik hier

10:00 uur Toerusting met Geert Balder

13:00 uur Outreach

20:00 uur Avond met o.a. Sharon Kips en David de Vos

Locatie: ‘De Banier’ – Hofkampstraat 169-173, Almelo

Lunch en Indonesische rijsttafel aanwezig (5 euro p.p.)

28-09-2008
Evangelisatie
https://www.goandtell.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies