Bright-FM nu overal te horen

Van Ernst-Ariaan van der Giessen, directeur Bright.FM: “De MusicPal is de eerste echte gemakkelijke en mooie internetradio op de markt. Het past helemaal bij Bright.FM waar we een alternatief willen zijn. De MusicPale is voor Bright.FM en onze luisteraars een zeer goed alternatief voor kabel en in de hele woning te gebruiken. De zender is voorgeprogrammeerd en op deze manier garanderen wij onze luisteraars dat Bright.FM weer in de huiskamers te horen is.’

Bright.FM staat volledig in de steigers … niet om gerenoveerd te worden maar om een nieuwe website en nieuwe onderdelen te introduceren. Daarnaast willen we u meer betrekken bij de content en het gezicht van het vertrouwde Bright.FM

Wij hebben u nog steeds hard nodig en vragen u om ons te steunen; financieel, gebed en met suggesties. Stuur uw suggesties naar info@bright.fm

Bright.FM is helaas van de kabel en niet meer huis via de stereo te ontvangen! Via een internetradio kunt u Bright.FM wel weer overal horen. Hoe? kijk voor een gezonde aanbieding op de website.

30-09-2008
Samenleving
https://www.brightfm.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies