The Cry in London

Op zondag 16 november zal The Cry van Adrian Snell uitgevoerd gaan worden in de St. Paul’s Cathedral in London. The Music Works biedt u de mogelijkheid dit concert bij te wonen! Na intensief overleg van The Music Works met de leiding van de St. Paul’s Cathedral over de mogelijkheden om een groep vanuit Nederland de eerste uitvoering van The Cry bij te kunnen laten wonen, kunnen we dit eindelijk concreet gaan maken.

Er is gesproken over het organiseren van een groepsreis naar London, maar dat is gebleken niet handig te zijn. Hoe vreemd het wellicht ook klinkt, het wordt er alleen maar duurder op.

De toegang tot de St. Paul’s Cathedral is gratis maar het is WEL NOODZAKELIJK dat u een toegangskaart heeft. Ook zullen er plaatsen voor u gereserveerd worden.

We hebben 100 kaarten beschikbaar gesteld gekregen die vanaf nu via onze webwinkel besteld kunnen worden.

Omdat de kaarten gratis zijn, betaald u niet meer dan de reguliere administratiekosten. De kaarten worden vanaf de tweede week van oktober uitgeleverd. Indien u ook andere producten wil bestellen, dient u hiervoor een aparte bestelling te doen. Bij gelijktijdige bestelling van andere producten, zullen deze pas verzonden worden indien de kaarten beschikbaar zijn.

Per bestelling / adres kunnen we niet meer dan twee kaarten leveren.

U wordt vriendelijk verzocht alleen kaarten te bestellen indien u daadwerkelijk het concert zal bezoeken.

De overige info: Het concert in de St. Paul’s Cathedral op zondag 16 november begint om 18:00 uur en ondersteunt ‘Save the Children’

Gecomponeerd door Adrian Snell en gedirigeerd door David Drummond vormt The Cry een spectaculiare en ontroerende muziekproductie. Centraal hierbij staan de kinderen die hun leven verloren door oorlogen, gewapende conflicten en rassenhaat.

De vocalisten die The Cry zullen uitvoeren zijn Niamh Perry (BBC1’s I’d Do Anything) en operazanger Mark Stone. Ze worden vergezeld door viloiste Jeanine Thorpe (BBC2’s Classical Star and Maestro), Adrian Snell, het London Oriana Choir, het London Oratory School Schola, keyboardspeler Dave Bainbridge (Iona) en een selectie van andere getalenteerde zangers en muzikanten.

De avond zal geopend worden door de Aartsbisschop van Canterbury, Rowan Williams.

Bij deze eerste uitvoering van The Cry hoort u ook een rap die speciaal hiervoor is opgenomen door Aartsbisschop Desmond Tutu, die zegt: ‘I’m delighted to be involved as a rapper for the premiere of The Cry, which gives these often forgotten victims of wars a voice that will lift the roof

11-10-2008
Buitenland
https://www.mamut.net/thecreativeworks/subdet151.htm

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies