In de Bres viert officiële opening nieuwbouw

In de Bres viert op vrijdag 17 oktober een uniek moment in haar bestaan: de officiële opening van haar nieuwe gebouw! Door de groei van het aantal hulpvragen en de daaruit voortvloeiende nieuwbouw gaat de organisatie haar zorgaanbod uitbreiden. Er is nu ruimte voor dagbehandeling en non-verbale therapievormen. Ook de psychische zorg voor ouderen kan door deze ontwikkelingen beter tot haar recht komen. In de Bres verhuist van drie locaties naar één locatie, Zonnedauw 5, in Drachten.

Het programma begint om 13.30 uur met een officiële en verrassende openingshandeling. Deze wordt verricht door ds. Arie van der Veer. De opening staat in het kader van het thema ‘Verbinding’. Dit komt in alle onderdelen van het programma naar voren.

Tijdens de openingsmiddag biedt In de Bres een Open Huis, dat de hele middag voor iedereen toegankelijk is. Zand en mime-artiest Gert van der Vijver, beeldend kunstenaar Henk Pietersma en hulpverleners van In de Bres organiseren diverse creatieve en vakgerichte workshops. Ook zijn er leuke activiteiten voor de kinderen aanwezig.

In de Bres is een instelling voor christelijke geestelijke gezondheidszorg in Drachten. Zij biedt professionele tweedelijns hulpverlening aan mensen met psychosociale en psychiatrische problemen. De integratie van christelijke principes in de behandeling zorgt voor een uniek concept in de geestelijke gezondheidszorg.

13-10-2008
Muziek
https://www.indebres.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies