Gerald Troost & band in Vaassen

Deze Tegengif concerttour is een nieuw initiatief van zanger Gerald Troost en spreker Bram Rebergen. Gerald bracht met voltallige band, zowel nieuw als oud materiaal ten gehore. Vanavond waren ze in Vaassen. De band 4real en zanger Jonathan verzorgden het voorprogramma.

Tegengif is de nieuwste CD van zanger Gerald Troost en bevat 11 afwisselende nummers. Hij zegt het volgende over dit project: ‘In mijn woonplaats Veenendaal hebben, binnen enkele maanden tijd, verschillende tieners zichzelf van het leven beroofd. Jonge mensen van rond de 14 jaar, die er geen gat meer in zagen. Blijkbaar werd hun hart en geest door iets of iemand vergiftigd. Blijkbaar zijn er invloeden aanwezig in deze maatschappij die mensen een donkere leegte in willen trekken. Ik kan daar wakker van liggen.… Via de nummers van mijn nieuwe CD TEGENGIF wil ik door woorden en muziek hoop bieden en op een eigentijdse wijze jonge mensen uitdagen om de liefde van God een kans te geven.

Tijdens de Tegengif concerten zullen de veelgevraagde oude en nieuwe nummers als ‘Onderweg’, ‘Toevallig niet’ en ‘God heeft je lief’ live worden vertolkt. Naast een goede en duidelijke boodschap, veel muziek en een surpriseact kunnen de bezoekers ook een professionele uitstraling verwachten op het gebied van licht & geluid.

19-10-2008
Muziek
https://www.geraldtroost.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies