Vrijdag 9 juli muziek en gebed op het Malieveld in Den Haag

Meer dan 40 zangers zoals Reyer, Eline Bakker, Christian Verwoerd, Pearl Jozefzoon, LEV, InSalvation, Marcel en Lydia Zimmer, Adem Project, Reni en Elisa Krijgsman, Iwan en Rebekka Sahertian, Erika de With, Elvis E, Gerald en Neldina Troost en Sera van der Vijver werken komende vrijdag mee aan een nationale avond van gebed en aanbidding. Op een bijzondere plek: het Malieveld in Den Haag.

Nog geen half jaar geleden zou het ondenkbaar zijn geweest. Nu mogen we op vrijdagavond 9 juli met duizenden een avond lang God aanbidden. Een avond vol aanbidding en gebed voor ons land, op het Malieveld in Den Haag. Met veertig zangers en aanbiddingsleiders uit het hele land, samen met politici en bidders uit alle delen van de samenleving.

Net als in juli vorig jaar gaan we eensgezind bidden voor ons land. Er is massale samenzang met twintig prachtige en bekende liederen, een combinatie van oud goud uit de breedte van de kerk en nieuwere worship.

Onder de zangers die meedoen zijn Eline Bakker, Reyer, Pearl Jozefzoon, Christian Verwoerd, Erika de With, Marcel en Lydia Zimmer, Freek en Liesbeth (LEV), Jafeth en Sifra (InSalvation), Sera van der Vijver, Sarah Ben Hamida, Gerald en Nelinda Troost, Elvis E, Ann Michelle Lee, Iwan en Rebekka Sahertian, Adem Project, Reni en Elisa Krijgsman, Peter van Essen en vele anderen.

Het Malieveld is prima bereikbaar. Er is veel parkeerruimte, het station is op loopafstand. Omdat het een openluchtdienst is, zijn er geen bijzondere beperkingen rond gezondheid. Testen is niet nodig. U kunt eventueel een kleed of klapstoeltje meenemen om op te zitten en er zijn toiletten beschikbaar.

Stichting Presence is opgericht door Wim en Gea Hoddenbagh, samen met een enthousiast team. Het doel van Presence is Gods aanwezigheid zichtbaar maken op plekken van invloed in ons land – zoals op 9 juli het Malieveld in Den Haag – en in de levens en roepingen van mensen.

Bekijk hier de beelden van een jaar geleden:

Presence nl
Videostill
05-07-2021
Muziek
https://www.presence.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies