Gospelband 4REAL gaat los

Zaterdagavond 18 oktober gaf 4REAL een kort concert in het voorprogramma van Gerald Troost. Ze speelden verschillende nummers van hun nieuwe cd LOS die pas is verschenen. 4REAL heeft een volle agenda en speelt de komende weken nog op verschillende plaatsen in het land. Check hun website voor meer info.

De cd LOS van gospelformatie 4REAL is zojuist verschenen bij platenmaatschappij EdenMuziek. De band 4REAL heeft ook een videoclip opgenomen die op de cd meegeleverd wordt. De vijfkoppige band heeft de afgelopen maanden keihard gewerkt aan dit nieuwe album. Het is dan ook een heel bijzondere plaat. Neem een kijkje op de website van de band www.4realmusic.nl.

Ook het artwork van de cd is opvallend en onderscheidend. De vormgevers van het reclamebureau Douglas Design in Ommen tekenden voor het ontwerp.

Deze plaat kan iets bij je losmaken. Omdat God echt is, omdat Hij een relatie met mensen wil en het echte leven kan geven. Hij is de weg naar een nieuw leven dat je los kan maken van alles waar je nu misschien aan vast zit. Ontdek het zelf!

Met gevarieerde muziek en teksten proberen ze luisteraars aan te spreken. In de afgelopen periode hebben ze al meer dan 80 optredens mogen geven. Hoogtepunten daarbij zijn hun tour door Roemenie en Oekraine en een optreden voor meer dan 2000 tieners tijdens Opwekking 2008.

De naam 4REAL is op meerdere manieren uit te leggen. De band wil aan luisteraars overbrengen dat God er echt is, dat het waar is, 4real! Daarnaast willen ze in hun muziek en teksten ‘echt’ en ‘puur’ zijn. Ze hopen dat er in hun zingen over God en hun relatie met Hem iets van de echtheid van hun geloof overkomt.

20-10-2008
Muziek
https://www.4realmusic.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies