Medema gaat samenwerken met Manna

Henk Medema (foto) van de boekenuitgeverij maar ook uitgever van onder meer het bijbelstudieblad Bodem en Leo Habets van Maximum Life, de uitgever van de website Manna-vandaag en de manna krant, gaan samenwerken. Daarvoor hebben Henk en Leo eind vorige week tijdens een ontmoeting in het Duitse Johannesberg, in de omgeving van Frankfurt, afspraken gemaakt. De komende weken zullen die verder worden uitgewerkt.

Medema en Habets spreken van een ‘íntensieve samenwerking’ die op den duur zelfs zou kunnen leiden tot een samengaan van Manna-vandaag en Bodem. Beiden richten zich op geestelijke groei en bemoediging en Medema en Habets zien veel mogelijkheden om samen op te trekken en een ‘sterker product’ te ontwikkelen.

De gedachten gaan onder meer in de richting van ‘Manna Plus’ (voorlopig nog een werknaam), waarbij deelnemers een breed pakket kan worden aangeboden, dat naast toegang tot de websites van Manna-vandaag en Bodem ook de gratis krant manna en het zes maal per jaar verschijnende bijbelstudieblad Bodem bevat, maar voorts ook een aantal specifieke cursussen en gratis boeken. Over de precieze invulling van zo’n pakket wordt nog gesproken.

Habets en Medema benadrukken dat de samenwerking niet zal leiden tot een overname, in welke vorm dan ook. Zowel Manna-vandaag als Medema blijven gewoon zelfstandig hun eigen activiteiten uitvoeren. “We trekken samen op, waar dat mogelijk is en leidt tot een verbetering van het product. Maar nadrukkelijk wel met behoud van de eigen zelfstandigheid en de eigen identiteit”, zeggen beiden.

20-10-2008
Samenleving
https://www.manna-vandaag.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies