Kersteditie evangelisatiemagazine Leven.nu verkrijgbaar

Het thema van het nieuwe nummer Leven.nu Kersteditie is: Waar ben je naar op zoek? Het magazine is nu al te bestellen. Leven.nu is een multimedia-project over het christendom; wat geloven christenen en hoe werkt dat uit in hun leven? Leven.nu verwijst u niet naar een bepaalde kerk of groep, maar adviseert u alleen met klem de Bijbel te gaan lezen en op zoek te gaan naar de levende God.

Kerst, familie, warmte, samenzijn en liefde. De wens van vrede op aarde. Een verlangen dat in deze tijd, tegen het einde van het jaar, door ieder volk over de gehele aarde op zijn eigen manier wordt onderschreven en gevierd. Voor de medewerkers van Uitgeverij Medema zijn vrede en kerstfeest niet een religieuze instelling of politieke keuze, een bepaalde maaltijd of manier van feestvieren.

Nee. Vrede en kerstfeest, dat is voor ons een Persoon. Een Mens. Die Ene Mens. Die God die mens werd. Zoals wij. Die mens met de naam Jezus. Kerstfeest is een persoon. Vrede is een persoon. Ken je de Persoon, dan ken je de vrede. Persoonlijk. Hij wordt de Vredevorst genoemd. Maar dan wel een vorst die vlakbij ons is. Niet verder dan een stal. Om alle afstand weg te nemen. Maar ook de Persoon die stierf aan een kruis en zo de zonden van de mensen wegnam. Van alle mensen die in Hem geloven. De Persoon die vrede bracht op aarde. En zo, als we door die naam zijn opgenomen in de familie van God, vinden we vrede, familie, warmte, samenzijn en liefde. In relatie met God. God met ons. Kerst.

Alle medewerkers van Uitgeverij Medema wensen u zo’n feest met Kerst!

Leven.nu is een multimedia-project over het christendom; wat geloven christenen en hoe werkt dat uit in hun leven? Leven.nu verwijst u niet naar een bepaalde kerk of groep, maar adviseert u alleen met klem de Bijbel te gaan lezen en op zoek te gaan naar de levende God.

Prijzen: vanaf 50 ex. € 0,26, vanaf 100 ex. € 0,23, vanaf 500 ex. € 0,20, vanaf 1.000 ex. € 0,17, vanaf 5.000 ex. € 0,15 en vanaf 10.000 ex € 0,13.

25-10-2008
Evangelisatie
https://www.leven.nu

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies