Martin Brand: Jezus komt terug… misschien vandaag

Gospelzanger Martin Brand schrijft vandaag in zijn nieuwsbrief: ‘Ik heb deze keer echt wereldnieuws voor je!! Jezus komt terug! Wist je dat al? Vast wel… Denk jij daar wel eens over na? Wat dat inhoudt voor je leventje vandaag en morgen. Vlak voordat Jezus naar de hemel ging sprak Hij zijn grote wens uit, die wens werd onze grote Opdracht. Om de wereld in te gaan. Bekend te maken wat Jezus heeft gedaan.

Straks is de tijd om Jezus aan te nemen en te gehoorzamen voorbij. Ik ben er persoonlijk best wel mee bezig de laatste tijd. Jezus komt terug… Maar voor die tijd heb ik nog een heleboel te doen op aarde. Er zijn nog zoveel mensen die bereikt moeten worden voor die grote dag… Ik nodig je uit om betrokken te raken bij Gods wereldwijde werk. Tot Hij komt en een hele nieuwe tijd aanbreekt.

Kijk ook eens op de website: www.misschienvandaag.nl

Andere fragmenten uit de nieuwsbrief van Martin:

Engelstalige CD in de maak

Eind deze maand zal ik DV de studio ingaan om een engelstalig album in te zingen. Van alle drie onze albums zijn de meest geschikte nummers vertaald voor de engelse cd. In de internationale OM-wereld is veel vraag naar optredens van Martin/Life. We hopen met deze cd meer van dienst te kunnen zijn. Ik houd je op de hoogte!

NIEUWE BANDTOUR

Ook zijn we druk met de organisatie van een nieuwe bandtour voor volgend jaar. In de maanden mei, juni, september en oktober willen we Nederland in. We gaan de komende weken in gesprek met verschillende kerken en gemeenten om samen te werken in deze speciale tour.

Interesse om ons in jouw kerk uit te nodigen? Laat de voorganger gerust contact met ons opnemen!

De reis naar Engeland zit vol!

Wat was ik blij en verrast met de aanmeldingen voor onze evangelisatieweek in Engeland. De reis is vol! Er kunnen geen Nederlanders meer bij! Elke aanmelding zag ik als gebedsverhoring. Ik zat regelmatig te juichen achter mijn computer. Ik hoop dat onze week van 27 dec t/m 4 jan een geweldige ervaring gaat worden voor de deelnemers. Ik zie er enorm naar uit!

In de zomervakantie van volgend jaar zou ik graag een paar honderd jongeren op de been zien komen voor verschillende acties in Europa. Dat is mijn droom waar ik voor ga. Ik vertel je graag meer. Mail me gerust! We gaan van 1 t/m 14 augustus met minimaal 8 teams Europa in! Ga jij dan mee op actie?

31-10-2008
Muziek
https://www.martinbrand.nu

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies