Steun aan tienduizenden kinderen

Elk jaar geven de Wilde Ganzen steun aan tienduizenden kinderen die extra hulp nodig hebben, kinderen die beide ouders verloren, kinderen met een handicap, kinderen in extreme armoede. Kleinschalig en inspelend op hun eigen bijzondere omstandigheden. Heel concreet en stapsgewijs. Al ruim 50 jaar vliegen de Wilde Ganzen met giro nummer 40.000 om iets te doen aan die nood. Omdat die kinderen anders weinig tot geen toekomst hebben. De Wilde Ganzen vlogen onder andere naar het Indonesische eiland Kalimantan.

Omdat jij het waard bent

tv uitzending zondag 9 november 2008 19.45 uur Nederland 2 (ZvK)

(herhaling vrijdag 14 november 2008 15.00 uur Nederland 2 (ZvK)

We zijn nieuwsgierig wat er van terecht is gekomen.

Op Kalimantan geven de Wilde Ganzen financiële steun aan weeskinderen die een opleiding volgen voor agrarisch beroepsonderwijs. Er gaat geld naar een centrum voor revalidatie van gehandicapte kinderen in Pontianak. En naar een internaat voor 160 kinderen, van wie de ouders extreem arm zijn, in Pahauman.

Ellen de Paauw van de Wilde Ganzen gaat op reis naar Kalimantan en ziet dat kleinschalige hulp echt helpt. Deze kinderen zijn het waard. Gekwetst, maar wel weerbaar. Met een steuntje in de rug dankzij giro 40.000.

Websites: www.zvk.nl en www.wildeganzen.nl

07-11-2008
Buitenland
https://www.zvk.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies