Eva’s Women Worship Concert Tour

In november van dit jaar staat een concert tour gepland van Eva’s Women Worship. Eva’s hoofdredacteur Anne Westerduin: “We zien uit naar twee fantastische concerten! Eva’s Women Worship is een nieuw concept; het is aanbidding van vrouwen, door vrouwen en voor vrouwen en is afgeleid van het Amerikaanse concept Women of faith.

“Zet 1000 vrouwen bij elkaar om koffie te drinken en lekker te kletsen en het wordt een gezellig ‘kippenhok’. Maar als je 1000 vrouwen bij elkaar zet om God te aanbidden, dan wordt het een hemels engelenkoor. Daar word ik persoonlijk stil van. Het is enorm wat God doet als vrouwen aanbidden. Supernatural. Bovennatuurlijk!”

Jeannette van der Sluis-Coppoolse, worshipleider

Vorig jaar gaven ze een daverend optreden tijdens Eva’s Jubileumfeest en op Eva’s Vriendinnenweekend. Ook brachten ze onlangs de cd Rise up & Praise Him! uit. En in november kun je de vrouwen van Eva’s Women Worship (Susanna Fields, Talitha Nawijn, Tineke van der Velde, Sylvia Valk en Jeannette van der Sluis-Coppoolse) opnieuw live ontmoeten tijdens hun eerste concerttournee!

De begeleiding is in handen van Eva’s Women Worship band, i.s.m. The Choir Company.

Eva’s Women Worship geeft deze maand twee eerste concerten in Zwolle en Schiphol-Rijk. De geplande concerten in Huizen en Rotterdam gaan niet door.

Eva’s hoofdredacteur Anne Westerduin: “We zien uit naar twee fantastische concerten! Eva’s Women Worship is een nieuw concept; het is aanbidding van vrouwen, door vrouwen en voor vrouwen en is afgeleid van het Amerikaanse concept Women of faith. Door de relatieve onbekendheid van Eva’s Women Worship was er nog onvoldoende belangstelling voor vier volle zalen. Daarom hebben we ervoor gekozen twee goede concerten te geven op twee centrale plekken in het land.”

Iedereen die zich heeft aangemeld voor een avond in Huizen of Rotterdam, is welkom tijdens een van de andere concerten of kan gratis annuleren. Ze ontvangen hierover bericht.

Locaties:

Zaterdag 22 november – Vrije Evangelisatie Zwolle (VEZ), WRZV-hallen, Buitengasthuisstraat 8, Zwolle

Vrijdag 28 november – Levend Evangelie Gemeente (LEG), Boeing Avenue 21, Schiphol-Rijk

De kosten van een concertkaartje zijn voor EO-leden E 17,50, exclusief E 2,50 reserveringskosten. Daarnaast mag je een introducé meenemen voor hetzelfde tarief (E 17,50 excl. E 2,50 reserveringskosten).

Ben je geen EO-lid, dan kost een concertkaartje E 22,50, (excl. E 2,50 reserveringskosten). Ben je geen lid, maar zou je graag willen profiteren van de korting? Word dan lid tijdens het reserveren! Dan ontvang je namelijk niet alleen Eva’s Women Worship cd gratis, maar bespaar je ook nog eens E 5,00 op het concert!

Klik rechtsboven op de link ‘Women Worship Tour’ om te reserveren.

Na reservering ontvang je via e-mail een bevestiging. Een week voor de concertdatum krijg je de toegangskaart(en) thuisgestuurd.

De zalen gaan op de concertdag om 19.00 uur open. Om 20.00 uur begint het concert en het zal tot 22.30 duren.

22-11-2008
Muziek
https://www.eo.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies