EO opnieuw in actie Waarom Kerst

Voor het vierde achtereenvolgende jaar zal de Waarom Kerst? actie worden gehouden. Wij zijn al volop met de voorbereidingen aan de slag. Misschien u ook al wel. Wellicht heeft u of uw kerk hierover al een brief ontvangen. Want wij willen zoveel mogelijk mensen vertellen wat de betekenis van het kerstfeest is. Ook dit jaar willen u vragen met ons mee te doen. Juist rond de kerstperiode staan mensen meer dan ooit open voor een boodschap van vrede, van Jezus. Momenten waarop mensen zich kunnen bezinnen op de betekenis van dit feest.

Bij het project hoort ook een website: www.waaromkerst.nl

Een unieke site met informatie over de ware betekenis van Kerst. De site is laagdrempelig van karakter, omdat de inhoud geheel gericht is op niet-christenen. Hen wordt de ware betekenis van Kerst uit de doeken gedaan in toegankelijke artikelen over het Evangelie en de geschiedenis van het kerstfeest zoals we dat nu kennen.

Ook worden sitebezoekers op diverse plaatsen geholpen om God persoonlijk te leren kennen, door hen mogelijkheid te geven in contact te komen met vrijwilligers, en hen de weg te wijzen naar de ‘Waarom Jezus?’-cursus en Nazorg.

Daarnaast worden bezoekers aangemoedigd in het zoeken van contact met God, door hen meer te vertellen over de kracht van gebed.

Verder bevat de site ook veel aan ‘leuks’.

De site is voortdurend in ‘aanbouw’ en wordt steeds ‘bijgevuld’.

Ondersteunende middelen en producten

In de rubriek “Kerst Downloads” (Ondersteunende middelen en producten) vindt u allerlei ondersteunende middelen die u kunt gebruiken in uw persoonlijke acties, of als kerk, rondom ‘Waarom Kerst?’.

U kunt ook uitnodigingskaartjes downloaden. Deze kunt u bij het boekje doen om het boekje nog persoonlijker te maken. Via deze site kunt u ook een poster downloaden om op te hangen in uw omgeving om mensen uit te nodigen voor uw (Waarom Kerst?) kerstactiviteit.

Verder kunt u op deze site terecht voor een ‘Waarom Kerst?’-lay-out voor uw liedprojectie en preek outline in de kerk, hoge kwaliteit korte filmpjes die u kunnen helpen in evangeliserende activiteiten rondom Kerst.

Wij vinden het belangrijk om u te ondersteunen met de middelen die wij als organisaties tot onze beschikking hebben. We hebben namelijk allemaal hetzelfde doel: het bereiken van mensen met het Evangelie van Jezus-Christus!

Contact

Waarom Kerst?

Postbus 21000

1202 BA Hilversum

035 – 647 46 45

info@waaromkerst.nl

27-11-2008
Evangelisatie
https://www.waaromkerst.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies