Tweede Manna-krant in de maak

In een oplage van 31.000 exemplaren rolde gisteren de nieuwe manna krant van de persen bij Ringier Print Adligenswil nabij Luzern, Zwitserland. De krant wodt vandaag verwerkt door Swiss Post en gaat dan op transport naar Nederland.

De verwachting is dat de krant woensdag bij je in de bus valt. De foto toont Leo Habets (links), leider van het werk van Maximum Life, de uitgever van de website manna-vandaag.nl en de manna krant en Erich Niederberger van Ringier Print.

Manna-vandaag brengt een evangelische krant voor Nederland en België op de markt. Op 20 september viel het eerste nummer in de bus. Waarom manna? Omdat de mensen achter de website geloven dat er in het Nederlandse taalgebied behoefte is aan een krant die laat zien waar christenen voor staan en wat hen bindt.

Het is hun visie Nederlandstalige christenen gratis te informeren over datgene wat God in Nederland, België en de hele wereld aan het doen is en elkaar te bemoedigen in de persoonlijke wandel met de Heer.

Manna beschikt over een eigen, professionele redactie die dagelijks in de weer is nieuws te verzamelen, te duiden en te beschrijven. Je mag van hen creatieve invalshoeken en eigen nieuwsgaring verwachten.

Al dat nieuws, waarvoor je bij andere christelijke media al gauw een flink bedrag moet neertellen, krijg je van manna gratis. Deze krant kost je niets! En dat blijft zo.

Je kunt, als je dat wilt, manna elke maand in de bus krijgen. Die service geldt echter alleen voor deelnemers aan Manna-vandaag. De krant manna wordt verspreid via onder meer evangelische boekwinkels en tal van andere distributiepunten. Daar kun je de krant gratis ophalen. Elke keer opnieuw.

05-12-2008
Evangelisatie
https://www.manna-vandaag.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies