Tweede Manna-krant is verschenen

Vanaf vandaag is het mogelijk om op de website manna-vandaag.nl een kijkje te nemen in de nieuwe manna krant. Woensdag ligt de krant op de mat bij de abonnees.

De nieuwe manna krant telt 32 pagina’s en verschijnt in een oplage van 31.000 exemplaren. De krant is gratis. Als je je, als Manna-deelnemer, ervoor hebt opgegeven om de krant thuis te ontvangen, valt ‘ie bij jou in de bus. Anders kun je de krant ophalen bij een van de distributiepunten: evangelische boekhandels en gemeenten en kerken. Daarnaast wordt de krant, eenmalig, ter kennismaking, gezonden aan enkele duizenden abonnees van het bijbelstudieblad BODEM.

Wil je de krant alvast even doorkijken om je een indruk te vormen van dit tweede nummer, dan kun je hier op de site terecht. Links op de startsite kun je bij ‘de nieuwe manna krant komt er aan’ klikken. Dan opent zich een nieuwe pagina. De rest wijst zichzelf.

Vanaf woensdag treffen de deelnemers aan Manna-vandaag op de deelnemerssite een groot aantal artikelen aan (foto). Veelal zijn dat uitgebreidere versies, meer achtergrondinformatie, enz., van artikelen uit de krant. Deze zijn uitsluitend te raadplegen door deelnemers aan Manna-vandaag. Op de deelnemerssite vinden ze, links in het menu, onder het kopje ‘Manna-krant’ vanaf woensdag de link naar de decemberkrant.

09-12-2008
Evangelisatie
https://www.manna-vandaag.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies