Grootnieuwsradio lijkt voorlopig gered

Op vrijdag 12 december heeft GrootNieuwsRadio haar laatste gepresenteerde programma uitgezonden. Door de huidige financiele situatie was de zender genoodzaakt een faillissement aan te vragen. In die laatste uitzending deed een luisteraar een oproep aan alle luisteraars om 1000 euro toe te zeggen om de zender voort te laten bestaan. Vanaf dat moment stroomden de toezeggingen binnen.

Grootnieuwsradio: ”De reacties zijn overweldigend. Het gaat om toezeggingen van 5 tot 50 euro en ook 1000 euro. Soms zelfs nog hogere bedragen. Een wonder van God, het is hartverwarmend om dit te zien gebeuren.

De 300.000 aan toezeggingen is inmiddels ruim gehaald! De dreiging van een failissement lijkt afgewend.

Uw toezeggingen blijven wel van harte welkom en noodzakelijk, want om in heel 2009 te kunnen blijven uitzenden is nog eens 700.000 euro nodig.

De komende dagen zijn er veel besprekingen en moeten er veel zaken worden geregeld. Zodra de conclusies daarvan bekend zijn en we definitief weten of- en hoe we verder kunnen, laten we dat weten.

Mail uw toezeggingen naar studio@grootnieuwsradio.nl

Nogmaals hartelijk dank voor uw gebed, medeleven, toezeggingen, mailtjes en telefoontjes, het is overweldigend en hartverwarmend.”

15-12-2008
Samenleving
https://www.grootnieuwsradio.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies