Advies aan Xnoizz Flevo Festival goed ontvangen

Op maandag 26 januari jl. heeft het bestuur van Stichting The Crown, organisator van Xnoizz Flevo Festival, het plan van aanpak besproken met adviseur Chris van den Berg. Het bestuur heeft de aanbevelingen overgenomen.

In opdracht van Stichting The Crown heeft de adviseur gekeken op welke manier het festival rendabel gemaakt kan worden. Het bestuur heeft inmiddels bekendgemaakt dat voor de concrete uitwerking van het plan nog ongeveer 2 weken nodig zijn.

Voorbereidingen 2009

Ondanks de huidige onzekerheid vond afgelopen zaterdag de aftrap van Xnoizz Flevo Festival 2009 plaats. Trinity en NewWorldSon gaven een exclusief optreden in Tivoli Oudegracht in Utrecht.

De voorverkoop is eveneens van start gegaan, met € 15 korting. Incassering vindt alleen plaats wanneer het festival zeker doorgaat. Tickets zijn verkrijgbaar via www.flevofestival.nl. Het Xnoizz Flevo Festival vindt plaats van 20 t/m 23 augustus 2009 in Bussloo, bij Apeldoorn.

Het Xnoizz Flevo Festival wordt georganiseerd door Stichting The Crown in samenwerking met Xnoizz van de Evangelische Omroep.

Het Xnoizz Flevo Festival wordt jaarlijks in augustus gehouden en trekt ruim 10.000 bezoekers. Het festival biedt jongeren een breed programma aan met muziek uit binnen- en buitenland, lectures, cabaret, theater, kunst, sport en workshops. De missie van het Xnoizz Flevo Festival is jongeren de gelegenheid te bieden om de essentie van het christelijk geloof te ontdekken in een ongedwongen en feestelijke omgeving.

27-01-2009
Muziek
https://www.flevofestival.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies