Gloednieuwe concerttour: De Volgende Stap

In 2009 zal gospelzanger/spreker Martin Brand DV met de band Life het land intrekken met een gloednieuwe concerttour ‘de Volgende Stap.’ Een eerlijk, duidelijk en professioneel concert rondom het thema praktisch discipel van Jezus zijn. Na diverse evangelisatie-tours is deze tour vooral gericht op het aanmoedigen van christenen.

Martin zegt hierover: “Veel van ons geloven oprecht in wat de bijbel zegt, maar we durven de woorden van God soms niet ons leven te laten bepalen. Ik geloof dat we echt tot ‘ons’ doel komen als we op Gods liefde vertrouwen en onszelf durven te geven. Ik hoop dat mensen gemotiveerd zullen worden om God met vallen en opstaan, te gehoorzamen in de praktijk. Dat is het doel van onze tour dit jaar. We willen graag gelovigen de handvaten aanreiken om een volgende stap te zetten in hun persoonlijke leven met God. Zet een volgende stap, vertrouw op God, breng het woord in praktijk”

De avond zal bestaan uit volledig Nederlandstalig repertoire. Martins herkenbare eigen nummers, bekende samenzang, zowel persoonlijke momenten van rust als uitbundige praise. We bieden een afwisselend programma voor jong en oud. De nieuwe directeur van OM-Nederland zal ook meereizen om de aanwezigen aan te moedigen in het geloof. Een avond met Martin en Life staat bekend om eerlijkheid, passie, humor, spontaniteit en interactie met het publiek.

De band Life bestaat uit goede en enthousiaste muzikanten met een grote passie om voor God te gaan en ruime ervaring binnen de Nederlandse gospelmuziek. Samen hebben zij al honderden concerten gegeven. Het audiovisuele aspect wordt verzorgd door onze eigen technici die professioneel het concert uitlichten en versterken. Een team van zo’n 13 mensen zal aan het werk zijn om de avond tot een succes te maken. Natuurlijk hopen we daarnaast op medewerking van lokale vrijwilligers uit de organiserende kerk.

Wij hopen dat wij met deze tour te gast zullen zijn in jullie gemeente. Wij bidden als team dat onze God deze avond zal gebruiken en dat mensen een volgende stap in hun geloof durven zetten. We hopen dat wij met deze tour tot zegen van de gemeente zullen zijn. We horen graag van je!

01-02-2009
Muziek
https://www.martinbrand.nu

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies