Benefietconcert met Gerald Troost

Na een donkere en koude winter wordt het tijd voor iets vrolijks. De Grote kerk en de Immanuëlkerk zoeken het lentegevoel in de muziek. Samen organiseren zij een benefietconcert op zaterdag 7 maart 2009 in de Grote kerk te Driebergen.

Gerald Troost (www.geraldtroost.nl), een bekende zanger van onder andere gospelsongs, zal tijdens dit benefietconcert optreden. Gerald Troost heeft inmiddels tien cd’s uitgebracht. De nieuwste heet On Our Way en is zijn eerste Engelstalige cd.

Andere artiesten die van zich laten horen zijn de jeugdband van de Immanuëlkerk, The Band, en de 13-jarige Melissa Ditewig. Deze avond wordt ook Melissa’s eerste cd gepresenteerd, waarvan ze natuurlijk enkele nummers zal zingen. Melissa zingt al heel lang en met het uitkomen van haar eerste cd ging een droom in vervulling.

De opbrengst van de kaartjes en drankjes gaat naar Stichting Timon. De stichting biedt hulp aan jongeren en jongvolwassenen in de knel vanuit een christelijke levensovertuiging. De opbrengst van de cd van Melissa gaat naar een kindertehuis in Taiwan.

De kerk is open vanaf 19.30 uur en om 20.00 uur start het concert. Kaarten zijn te koop via benefietconcert@zingt.nl of telefonisch via 06-40681465. Ze kosten in de voorverkoop slechts € 5,- per stuk. Aan de deur is de prijs € 6,50.

Zaterdag 7 maart van 19:30 – 22:30, Grote Kerk, Hoofdstraat 115, 3971KG te Driebergen.

14-02-2009
Muziek
https://www.geraldtroost.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies