Mission-net 2009

“Er is hoop voor de wereld van vandaag – for heaven’s sake, let’s go out and do it!” Met deze oproep daagde Fortis Romeos, vice president van zendingsorganisatie AMG International het 2.500-koppige publiek van mission-net uit om het geloof in Jezus Christus zichtbaar te maken in de wereld en een verschil te zijn.

Op paaszondagavond vond de laatste bijeenkomst van mission-net 2009 plaats. Na vier dagen van vieringen, onderwijs en interactie waarbij nieuwe vriendschappen zijn gemaakt, viel het afscheid enigszins zwaar. Nietemin overstemde tijdens de finale de vreugde en enthousiasme over het deel uit maken van wat God aan het doen is in Europa.

Aan het einde van het internationale Europese Jeugdcongres ontving elke deelnemer een persoonlijke zegen. „We zullen elkaar in deze samenstelling niet weer ontmoeten“, legt directeur van mission-net Andy Juliff uit. “”Maar we zullen elkaar in de hemel weer treffen. Tot ziens op die dag. De Heer zegene jullie!””

Iedereen die niet zo lang wil wachten, is alvast uitgenodigd voor het volgende mission event D.V. van 28 december 2011 tot 2 januari 2012. De ervaring van mission-net 2009 laat zien dat het dit het waard is. Tot aan die dag

21-04-2009
Evangelisatie
https://www.mission-net.org/en/home.html”

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies