Boek van Kathryn Cushman nu in het Nederlands

Het boek Bij het aanbreken van de morgen van Kathryn Cushman is onlangs uitgegeven door de Nederlandse uitgeverij Grace Publishing House. Het boek beschrijft het indringende verhaal van twee vrouwen… hoever zullen zij gaan om hun dromen voor morgen te beschermen?

PAIGE WOODWARD staat met haar rug tegen de muur… dus als ze een droombaan aangeboden krijgt in een gloednieuwe apotheek, kiest Paige ervoor haar verleden te verzwijgen om de baan te krijgen. Bovendien heeft ze het geld hard nodig om de medische behandeling die haar moeder het leven kan redden te kunnen betalen.

CLARISSA RICHARDSON voelt zich alleen. Ze wil niets liever dan een succesvolle apotheek runnen ter ere van haar grootmoeder… maar de kans daarop lijkt totaal verkeken als haar grootvader Paige inhuurt, de te volmaakte jonge vrouw die iets lijkt te verbergen.

Vandaag lijkt donker en pijnlijk, maar hulp zal komen…..

KATHRYN CUSHMAN is afgestudeerd aan Samford University met een graad in de farmacie. Na als apotheker gewerkt te hebben in Georgia, Tenessee en California heeft zij haar maatschappelijke carrière verruild voor haar gezin. Sindsdien heeft ze haar droom om te schrijven waargemaakt. Kathryn woont samen met haar gezin in Santa Barbara, California.

01-06-2009
Media
https://www.gracepublishinghouse.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies