Martin en Jaap op actie met LOGOS HOPE

Martin Brand en Jaap Kramer hebben het plan opgevat om mee te werken aan een evangelisatieactie in het Caribisch gebied. De LOGOS HOPE gaat in januari naar Curaçao en Aruba. Het duo is uitgenodigd om daar een aantal benefietconcerten te geven.

De LOGOS HOPE gaat in januari naar Curaçao en Aruba. Er zullen waarschijnlijk weer duizenden mensen aan boord komen. Dit jaar heeft het bezoek aan dit gebied twee grote doelstellingen: evangelisatie en HIV/AIDS-preventie. Wist jij dat in het Caribische Gebied 1,1 % van de bevolking besmet is met het HIV-virus? Het Caribische gebied staat op de tweede plaats in de wereld als het gaat om HIV- besmettingen. Onbeschermde sex met meerdere partners en onvoldoende voorlichting zorgen ervoor dat het virus zich blijft verspreiden.

VOORLICHTING EN LIEFDE TONEN

Op de eilanden is het werk van OM in ontwikkeling. Een speciale tak binnen OM (aids-link) zet zich in om voorlichting te geven over AIDS en mensen te helpen een gezonde visie op seksualiteit te krijgen. Natuurlijk is binnen ons werk altijd onze hoop dat mensen Jezus leren kennen en gaan leven volgens Zijn principes. Naast HIV-preventie willen de werkers van Aids Link omkijken naar zieken en stervenden en de liefde van Jezus aan hen laten zien.

BENEFIETCONCERTEN EN EVANGELISATIE

Ik ben als OM-zanger gevraagd om, samen met Jaap, mee te werken aan twee grote benefietconcerten om het belangrijke werk van AIDSLINK op de Caribean te ondersteunen. Daarnaast zullen we meewerken aan kerkdiensten, studentenprogramma?s, evangelisatiediensten en nog meer. We zullen in twee weken zo?n 15 concerten/events verzorgen aan boord en op de eilanden zelf. Geen luie vakantie dus?

600 SPONSOREN GEZOCHT

Voor deze zendingsreis is geld nodig. Het wereldwijde werk van OM is van giften afhankelijk. Daarom zijn Jaap en ik nu op zoek naar 600 sponsoren die elk een kleine gift van 5,00 euro geven (natuurlijk mag 10 euro ook? ) Nu hoop ik dat jij achter ons wil gaan staan en ons met vijf euro of iets meer zou willen ondersteunen. Je mag dan klikken op onderstaande link en alles invullen. Operatie Mobilisatie zal dan eenmalig vijf euro van je rekening incasseren. Zet bij je gift: ‘Martin en Jaap op LOGOS HOPE’

Wat krijg je van ons?

Als partner voor deze actie krijg je van ons een verslag van de reis om je te laten weten waar jij aan meegeholpen hebt. We hebben je hulp nodig. Ik hoop dat je ons op weg wil helpen! Gods zegen en bedankt voor wat jij kan doen?

13-08-2009
Buitenland
https://www.martinbrand.nu/giften.html

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies