Gratis herfstconcert

Het is weer herfst. De dagen worden korter, de avonden langer. Een prima gelegenheid om uit te gaan en te genieten van een avond onvervalste gospelmuziek.

Dat kan op zaterdag 10 oktober a.s. Dan geven The Joysingers uit Oentsjerk en Joy for People Gospel Choir uit Dokkum een dubbelconcert in De Herberg in Dokkum. Twee koren die niet alleen een deel van hun naam, maar ook het plezier in muziek maken als overeenkomst hebben.

The Joysingers uit Oentsjerk is een enthousiaste groep mensen, die door middel van zang en muziek het evangelie wil verkondigen. De groep van zo’n 35 leden en staan o.l.v. Titus Steegstra. Zij houden zich bezig met allerlei muzikale activiteiten zoals jeugd- en evangelisatiediensten, musicals, tentdiensten, concerten etc. Het repertoire is zowel Engels als Nederlandstalig.

Dokkum is al 37 jaar de standplaats van Joy for People Gospel Choir. Het koor telt ongeveer 25 zangers en zangeressen en wordt begeleid door een uitgebreide band, met blazerssectie, wat een scala aan muziekstijlen mogelijk maakt: van ingetogen ballads tot uitbundige gospelrock, van acapella tot stevig begeleide gospel. Deskundige licht- en geluidstechnici zorgen voor de “finishing touch”.

Vanaf januari jl. staat Joy for People o.l.v. van interim-dirigent Wim Dijkstra en tijdens dit concert zal hij voor de laatste keer de muzikale leiding in handen hebben. Joy for People heeft een nieuwe dirigent gevonden in de persoon van Hans Jonker uit Drachten. In december zult u hem bij de jaarlijkse kerstconcertenreeks aan het werk zien.

Wilt u het boeiende, gevarieerde gospelprogramma met beide koren meemaken, komt u dan op zaterdag 10 oktober a.s. naar De Herberg in Dokkum. De aanvang van het concert is 20.00 uur en de toegang is gratis!! Kijk voor meer informatie op www.joyforpeople.nl of www.thejoysingers.nl

Zaterdag 10 oktober: Dubbelconcert The Joysingers en Joy for People Gospel Choir

Plaats: De Herberg in Dokkum

Aanvang: 20.00 uur

Entree: Gratis!

01-10-2009
Muziek
https://www.thejoysingers.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies