Evangelisatieblad gered

Het evangelisatieblad Leven.nu was een uitgave van Medema. Met de overname van deze uitgeverij door Jongbloed leek het einde van het magazine in zicht. Een oud medewerker geeft het blad nu een doorstart.

Waarschijnlijk is het u inmiddels bekend dat per 1 september de activiteiten van Uitgeverij Medema zijn overgenomen door Uitgeversgroep Jongbloed, Heerenveen. De nieuwe uitgever zag helaas geen mogelijkheid het evangelisatieblad Leven.nu voort te zetten.

Oud medewerker Henk-Jan Oudenampsen: ‘Van 1990 tot 2007 ben ik werkzaam geweest bij Uitgeverij Medema en in 2003 was ik initiatiefnemer van het project Leven.nu. Daarom heeft de uitgeverij contact opgenomen met mij, en ik ben heel blij en dankbaar dat ik, samen met mijn vrouw Elza, de uitgave van dit blad op me mag nemen. De Heer heeft het werk van Leven.nu de afgelopen jaren bijzonder gezegend; vele Nederlanders zijn erdoor bereikt met het evangelie. Het zou een enorm verlies betekenen als de uitgave ervan beëindigd zou worden.

We doen dit werk onder de paraplu van ons eigen bedrijfje AmpsenDesign. Het is, zowel wat tijd en energie als financiën betreft, een groot avontuur, maar we hebben deze stap ondernomen in het vaste vertrouwen dat God ons erbij zal helpen.

Van verschillende kanten zijn we hierin bemoedigd, zowel door financiële steun als praktische hulp bij het verzendklaar maken van de proefnummers.’

Het magazine Leven.nu verschijnt twee keer per jaar (rond Kerst en Pasen) en wordt landelijk verspreid door honderden enthousiaste vrijwilligers uit diverse kerken en christelijke groeperingen.

Het is een uitgave van AmpsenDesign te Ommen, tevens uitgever van de Bijbelboekenleggers. Leven.nu verwijst niet naar een bepaalde groep of kerk, maar adviseert u met klem zelf de Bijbel erop na te lezen en op zoek te gaan naar de levende God.

Redactie en medewerkers:

Hanneke Arentsen, Heidi Evenblij, Jaap Noorlander, Elza Oudenampsen, Henk-Jan Oudenampsen, Anne Schotanus (hoofdredacteur), Patrick Staal en Bert Streuper.

03-10-2009
Evangelisatie
https://www.leven.nu

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies