Uitnodiging Musical Connected

Het Celebration Choir van The Choir Company brengt opnieuw een bijzondere uitdaging; de musical “Connected”.

Dit muzikale verhaal gaat over vragen van gewone mensen, over alledaagse problemen en alledaagse uitdagingen, over antwoorden die soms ver te zoeken zijn en oplossingen die soms zo voor de hand liggen. Over stilgehouden worstelingen en uitbundig uitgeroepen emoties; over mensen die zoeken en mensen die vinden. Over een sprankje hoop en enorme moed. Over briefjes uit de hemel en een stem uit het niets. Over natte ogen, gebroken harten en gebogen knieën. Over mensen zoals jij en ik.

De musical vertelt over een (kerkelijke) gemeente, waarin van alles gebeurt en waar heel veel verschillende mensen zijn. De gemeente wordt totaal op zijn kop gezet als tijdens een zondagse samenkomst God in gesprek gaat met verschillende mensen uit de kerkelijke gemeente. De ontwikkelingen die volgen zijn onverwacht anders als men ooit had kunnen denken. Het muzikale verhaal over vragen van gewone mensen, alledaagse dingen, antwoorden en oplossingen zal door de toeschouwer niet licht worden vergeten. Er wordt gezongen, drama opgevoerd en toneel gespeeld.

Nadat 5 jaar geleden het gospelkoor Dee Vee de musical in het westen van Nederland uitvoerde, bracht het National Celebration Choir dit voorjaar in 4 plaatsen de musical. De reacties waren overweldigend zodat er een vervolg moest komen. Ook nu zullen weer honderden mensen ontroerd, aangeraakt en opgebouwd worden door dit zeer bijzondere verhaal waarin vrijwel iedereen zichzelf zal herkennen.

Ben je enthousiast geworden en wil je samen met ons op zoek? Kom dan op:

Vrijdag 30 oktober: Lopik, Ger.Kerk. Lopikerweg oost 57, 3411 JC, aanvang 20.00 uur

Zaterdag 31 oktober: Alphen aan den Rijn, Theater Castellum Rijnplein 1, 2405 DB, aanvang 20.00 uur

Zaterdag 21 november: Veenendaal, gebouw the Shelter Industrielaan 24, 3903 AD

Zondag 22 november: Beesd, PKN Kerk Voorstraat 90, 4153 AN

Kaarten € 10,00 (kinderen € 7,50) incl. reserveringskosten. Reserveren: www.events4christ.com

15-10-2009
Muziek
https://www.events4christ.com

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies