Vlaamse evangelisatie-cd

Gospel Recordings België is bijna klaar met de produktie van een Vlaamse evangelisatie-cd voor verspreiding in Vlaanderen.

Afgelopen jaar is er overleg geweest met een brede werkgroep van Vlaamse christenen die hieraan hebben meegewerkt. Daarin zitten vertegenwoordigers van de diverse gemeenten en andere verantwoordelijken.

Uit de ervaring blijkt de mensen steeds minder geïnteresseerd zijn in schriftelijke materialen, zoals traktaten e.d. Hoe kunnen we hen dan wel bereiken met het evangelie? Gospel Recordings heeft al jaren ervaring met het maken van audio-opnamen van het evangelie. Eerst op platen, later op cassettes en nu op cd’s en mp3.

Na overleg leek het ons een goed idee om een Vlaamse Cd te maken. Daarvoor is contact gezocht met sprekers en musici. Begin juli zijn er opnamen gemaakt van de sprekers in de studio van ERTS te Hoeselt. Drie Vlaamse christenen geven daarin hun getuigenis dat afgewisseld wordt met christelijke muziek van het Flanders Gospel Choir, DesertRose en Frans de Bie.

Als titel voor de cdis gekozen voor de naam: ‘OVERhoop’. Het thema is een leven dat overhoop kan liggen door een crisis, maar ook over de Hoop die het christelijk geloof kan bieden.

20-10-2009
Muziek
https://www.gospelrecordings.be

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies