Musical HERO in Wierden

Interkerkelijk Jongeren Koor Power uit Wierden is een uniek koor in de regio. Power bestaat al ruim 22 jaar en mag zich nog steeds met trots jongerenkoor noemen.

De meeste gospelkoren die voor jongeren bedoeld zijn zien met de jaren de gemiddelde leeftijd stijgen. Bij Power doen ze dat anders. De leeftijdsgrens ligt nog steeds tussen de 15 en 35 jaar. En zingen dat ze kunnen…

Power is ook bekend door de musicals die ze in al die jaren hebben uitgevoerd. De laatste, “Jozef,” was een overweldigend succes. Maar liefst 13 optredens voor uitverkochte zalen. Dat smaakte naar meer en dus is een nieuwe musical geschreven en ingestudeerd. De musical HERO gaat over een joodse man die in 2008 mensen vertelt dat ze vanuit liefde moeten leven. En met die boodschap is niet iedereen blij. Een musical met prachtige muziek van Ricardo Cocciante en veel spanning. Het evangelie, in begrijpelijk Nederlands gezongen en gespeeld.

De recensie in Tubantia schreef na de première: “een aanhoudende staande ovatie als beloning voor de indrukwekkende voorstelling viel Power ten deel.”

Aanvang 20.00 uur, Entree: € 8, = in voorverkoop en € 10,= aan de zaal

Kaarten kunnen gereserveerd worden bij Carmy Rozemuller tel: 06-15564442 Ook op de website van Power kunt u reserveren: www.ijkpower.nl en daar is ook meer informatie te vinden over HERO.

De musical is geschikt voor alle leeftijden dus iedereen is van harte welkom.

Thema: De musical HERO “Prins van Parijs”, geschreven door dirigent Nico Griffioen, op muziek van Richard Cocciante gaat over de komst van Hero in 2010 in Parijs, een stad verscheurd door rassenrellen, geregeerd door een ‘Big Brother regime’. Er is nog geen christendom of Islam. Slechts een kleine synagoge is in de stad aanwezig van waaruit een ‘Held van het volk’ (HERO) opstaat en een andere levenswijze aandraagt. Het stuk heeft een sterk vernieuwend karakter, is fris en modern. Het belicht de ‘menselijke kant’ van het evangelie en zal worden ondersteund tijdens de voorstellingen met DVD beelden, geprojecteerd op een groot scherm.

23-10-2009
Muziek
https://www.ijkpower.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies