Mars voor het Leven

Christenen voor de Waarheid (CFT) en Schreeuw om Leven organiseren samen de Mars voor het Leven, welke dit jaar voor de zeventiende keer wordt gehouden.

De heer Jan de Bruin, voorzitter van CFT, leidt de samenzang en spreekt de deelnemers toe.

Op 12 december vertrekt om 14.00 uur vanaf de DAM in Amsterdam de Mars voor het Leven. Deze Mars wordt gehouden om aandacht te vragen voor de 600.000 vrouwen, die sinds de legalisatie van abortus een abortus hebben ondergaan en voor al die kinderen, die in de abortusklinieken hun leven lieten. En om aan te dringen op het beëindigen van de abortuspraktijk in ons land.

Met een bijeenkomst van gebed en actie om 15.30 uur in de Keizersgrachtkerk (nr. 566) wordt de Mars afgesloten. Sprekers zijn drs. H. van Rhee, directeur van de Stichting tot Heils des Volk in Amsterdam; Feike ter Velde, evangelist en tijdspiegelredacteur van het Zoeklicht, de heer A. Baan, directeur van de reformatorische jeugdbeweging Heartcry en de heer F. Gunning van CFT en de Creatie Mediagroep In Genesis. De heer en mevrouw Dorenbos zullen ook dit jaar de pro life award uitreiken aan medestanders die zich in het bijzonder verdienstelijk maken voor het leven.

28-10-2009
Samenleving
https://www.schreeuwomleven.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies