Spanningen lopen verder op bij Inspirit Media

Het ND schrijft dat volgens de rechter de schorsing van Rik Stuivenberg als directeur van Inspirit Media ongedaan moet worden gemaakt. Anderhalf uur na de uitspraak van de rechter is Stuivenberg door Inspirit opnieuw geschorst.

Stuivenberg is ,,onmisbaar” voor de bedrijven Leev (abonnementenadministratie voor de Inspirit-tijdschriften) en Media Result (advertentiewerving).

Dat oordeelde de kortgedingrechter in Zwolle woensdagmiddag in een zaak die door Inspirit was aangespannen om onder de beslagleggingen en de dwangsommen uit te komen die de voormalig directeur het bedrijf had opgelegd. Volgens de rechter was de schorsing van Stuivenberg onrechtmatig en zijn de redenen om hem te schorsen inmiddels vervallen.

Stuivenberg krijgt echter niet in alles zijn zin. Zo is het beslag dat hij op grote delen van Inspirit had laten leggen, en de dwangsommen die de geschorste manager de christelijke tijdschriftenuitgever had opgelegd, volgens de rechter onrechtmatig. Omdat Stuivenberg op dit cruciale punt in het ongelijk gesteld is, heeft de rechter hem veroordeeld tot het betalen van de proceskosten.

Anderhalf uur nadat de rechter in Zwolle oordeelde dat de schorsing van Inspirit-manager Rik Stuivenberg vervallen was, is Stuivenberg door Inspirit opnieuw geschorst.

Bron: ND

04-11-2009
Media
https://www.nd.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies