Al ruim 100.000 kerstnummers leven.nu besteld

In de afgelopen weken zijn er al meer dan 100.000 ex van het evangelisatiemagazine Leven.nu besteld. De verwachtingen van de uitgever zijn hiermee ver overtroffen.

Er kan tot 1 december besteld kan worden. Veel kerken en gemeenten bestellen pas rond de sluitingsdatum. De uitgever verwacht daarom dat het totaal aantal magazines fors hoger uit zal komen. De drukkerij heeft uit voorzorg al een grote voorraad papier extra besteld.

Het blad Leven.nu is overgenomen door AmpsenDesign, het bedrijf van een voormalig medewerker van uitgeverij Medema, Henk-Jan Oudenampsen. Medema was tot voor kort eigenaar van Leven.nu. De toekomst van het blad was onzeker na overname van Medema door Jongbloed.

Leven.nu kwam in 2003 in de plaats van een evangelisatieblad dat drie keer per jaar verscheen en een samenwerkingsproject was van uitgeverij Medema en de evangelisatiebeweging Agape. Die laatste zag er op een gegeven moment geen brood meer in, waarna Medema zelfstandig door ging en met Leven.nu kwam. Het blad verschijnt twee keer per jaar – met Pasen en met Kerst – in een hoge oplage en kan door kerken, gemeenten en groepen besteld worden. Landelijk wordt het verspreid door honderden vrijwilligers.

Leven.nu is een aantrekkelijk en uitnodigend kerstmagazine over het goede nieuws. De ontwerpers van Douglas Design te Ommen verzorgden de grafische vormgeving. Het blad is geschikt om bijvoorbeeld huis aan huis te verspreiden, gericht uit te delen bij u in de buurt, bij evangelisatieacties, of na afl oop van een kerkdienst. U kunt het magazine ook gebruiken in kerstpakketten of samen met uw kerstkaarten verzenden.

De boodschap van leven.nu is duidelijk: de Heer Jezus is het ware Leven. Het is onze wens dat veel Nederlanders bereikt zullen worden met het evangelie van dit Leven.

Prijzen per exemplaar:

vanaf 1 ex. € 0,20 per stuk

vanaf 100 ex. € 0,19 per stuk

vanaf 500 ex. € 0,18 per stuk

vanaf 1000 ex. € 0,17 per stuk

vanaf 5000 ex. € 0,16 per stuk

vanaf 10.000 ex. € 0,15 per stuk

Deze prijzen zijn exclusief verpakkings- en verzendkosten.

Hebt u vragen of wilt u het magazine digitaal doorbladeren, ga dan naar: www.leven.nu. Bestellen graag vóór 1 december.

07-11-2009
Evangelisatie
https://www.leven.nu

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies