Volg jij Mij!?

Vorig jaar las ik het boek ‘volg jij mij’ van Hans van der Lee (Directeur Compassion Nederland). Een radicaal, uitdagend en compromisloos boek over het volgen van Jezus. Want Jezus kennen als onze Verlosser betekent niet automatisch dat wij Zijn volgelingen zijn.

En als we Hem willen gaan volgen in alles dan is dat vaak een pijnlijk proces van onze eigen wil opgeven om te worden zoals Christus onze Leermeester. Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat tijdens het lezen ik mij regelmatig heb afgevraagd hoe hij eigenlijk zelf leeft. Ik dacht; “het is vast niet eenvoudig om als directeur het geschrevene in de praktijk te brengen.” Komt de theorie van het boek overeen met zijn levensstijl, spreekt hij vanuit de dagelijkse praktijk. Vandaag snuffelde ik wat rond, kwam op zijn website terecht en las dat hij samen met zijn vrouw naar Indonesië vertrekt om zich daar voor onbepaalde tijd te gaan vestigen in een sloppenwijk. Ik voelde mij beschaamd over mijn gedachtes en verheugd over hun keus! Het maakt voor mij het boek eigenlijk nog waardevoller!

Lees hier hun indrukwekkende getuigenis: www.letsfollowjesus.com

Wist je dit:

Eén op de zes wereldburgers leeft in een sloppenwijk. Echter, slechts één op de zesduizend zendelingen is bereid de stap te maken zich in te zetten onder deze grootste onbereikte bevolkingsgroep.

——–

Corné Burger is al vanaf 1992 betrokken bij het werk van Operatie Mobilisatie. Na zijn koksopleiding in Rotterdam heeft hij als kok op de DOULOS gewerkt. Hij komt graag spreken over roeping, toewijding, discipelschap, zending, evangelisatie en nog veel meer. Dit kan aan de hand van een studie of een spreekbeurt, een interactieve avond of een workshop. Hier vind je meer over op zijn eigen website, klik op de link hieronder.

07-11-2009
157
https://www.hemelburgers.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies