Wedden?

Voor mijn studie staat dit jaar eschatologie op het programma, de(bijbelse) leer van de eindtijd, of de laatste dingen. Daar moet heel wat voor gelezen worden. Dikke boeken zijn geschreven en de meeste bijzondere theorieën zijn ontwikkeld.

Sifra onze jongste dochter is er al lang uit. Vanmorgen aten we ons bordje muesli terwijl de oudste 2 meiden nog even hun Bijbeltekst oefenden voor school. Toen we tegen Sifra (8 jaar) zeiden dat het handig zou zijn om hem alvast mee te leren zodat ze dat over 3 jaar niet hoeft te doen antwoordde ze resoluut; “welnee, dan is Jezus al lang terug!” Waarop Hannah antwoordde; “hoe weet jij dat nou?” Sifra: “wedden?” En daar was de kous mee af. Terug naar de orde van de dag; onderhandelen met pa over een extra stuk snijkoek.

——–

Corné Burger is al vanaf 1992 betrokken bij het werk van Operatie Mobilisatie. Na zijn koksopleiding in Rotterdam heeft hij als kok op de DOULOS gewerkt. Hij komt graag spreken over roeping, toewijding, discipelschap, zending, evangelisatie en nog veel meer. Dit kan aan de hand van een studie of een spreekbeurt, een interactieve avond of een workshop. Hier vind je meer over op zijn eigen website, klik op de link hieronder.

07-11-2009
157
https://www.hemelburgers.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies