Jubileumfeest ChristenUnie met Kees Kraayenoord

Op 30 januari 2010 viert de Christenunie een groot feest! Tien jaar geleden is het alweer, dat de ChristenUnie het levenslicht zag, als nieuwe naam van de samenwerkende partijen RPF en GPV. Gospelzanger Kees Kraayenoord geeft z’n medewerking aan het programma.

Tijdens de feestelijke bijeenkomst in het Beatrixtheater in Utrecht willen we met zoveel mogelijk ChristenUnie’ers terugblikken op de afgelopen 10 jaar en God danken om wat Hij heeft gegeven. Daarnaast kijken we ook vooruit. Wat zijn de plannen voor de toekomst? Hoe wordt daar – met de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart 2010 in het verschiet – heel concreet invulling aan gegeven?

Als lid (of sympathisant) van de ChristenUnie bent u van harte uitgenodigd om dit feest mee te vieren. U kunt zich opgeven via het online aanmeldformulier op de site van de Unie.

De details van het dagprogramma zijn nog een beetje een verrassing, maar de hoofdlijnen zien er als volgt uit:

10:00 Feestelijke ‘jubileum’-ontvangst gasten

10:30 Ochtendprogramma, met ondermeer muziek, meditatie, terugblik op het ontstaan ChristenUnie en een speech van Arie Slob.

12:30 Pauze met (gratis) lunch

13:30 Middagprogramma, met ondermeer een G4-stadsdebat, ruim aandacht voor de gemeenteraadsverkiezingen en een speech van André Rouvoet.

15:30 Afsluitende borrel

Niet alleen aan de ‘ouderen’, ook aan de jongere ChristenUnie’ers is gedacht: CU Kids 2010. Voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar zal er een dagvullend programma zijn onder de naam CU Kids 2010. Tijdens deze dag zullen er allerlei leuke, gezellige dingen te doen zijn. Zo zullen de kinderen samen gaan knutselen; een muziekinstrument maar ook een verjaardagcadeau. Ook gaan de kinderen dansen, zingen en samen lekker patat eten. ’s Middags is er een onvergetelijke voorstelling van de clowns Piewie & Kiewie. En als afsluiting van de dag, gaan de CU Kids ‘inbreken’ in het hoofdprogramma van de volwassenen om daar deel te nemen aan het grote verjaardagsfeest (dat laatste is natuurlijk een verrassing).

09-01-2010
Samenleving
https://www.christenunie.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies