Christelijke mannen gezocht voor Valentijnsfeest

Voor het tweede achtereenvolgende jaar houdt de christelijke datingsite ChristianMatch rond Valentijnsdag een feest voor christelijke singles. Maar ditmaal lijken mannen te aarzelen.

Vorig jaar kwamen meer dan 100 vrijgezelle christenen, veelal in smoking of galajurk, tijdens Valentijn in Driebergen bij elkaar voor een chique feest waarbij ontmoeting centraal stond. De beslissing om ook dit jaar rond Valentijn een feest voor christelijke vrijgezellen te organiseren, was ingegeven door de enthousiaste reacties van destijds.

Het feest wordt ditmaal gehouden op zaterdag 13 februari in Amersfoort. En ook ditmaal is de animo groot: zo’n 50 vrijgezelle christelijke dames in de leeftijd 20 tot en met 65 jaar hebben inmiddels een kaartje gekocht.

Het aantal mannen dat heeft aangegeven te zullen komen, blijft echter flink achter. In een mailing aan haar mannelijke achterban roept de datingsite heren op de handschoen op te nemen: “Durf jij 50 vrijgezelle dames aan?”” is de confronterende vraag van de organisatie, in de hoop een evenwichtige verdeling tussen mannen en vrouwen te kunnen bieden tijdens het feest.

Voor de datingsite is het gissen naar de reden van de mannelijke aarzeling. “”We hebben een workshop tango-dansen op het programma staan, het zou kunnen dat dat mannen afschrikt. Maar vorig jaar hadden we een workshop salsa-dansen, en toen hadden de heren nog meer plezier dan de dames. We denken dat er toch een beetje sprake is van koudwatervrees…””

22-01-2010
Samenleving
https://www.christianmatch.nl”

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies