Bijbelschool start promotie tour

Vanaf februari 2010 gaat bijbelschool Foundation 4 Life de promotie op een geheel nieuwe en unieke wijze uitvoeren. Foundation 4 Life gaat op diverse locaties in het land de open dag op locatie houden!

Tijdens deze ‘On-Tour’ promotie actie wordt gebruik gemaakt van 4 locaties in het land, te weten Sneek (4 februari), Rotterdam (11 februari), Ermelo (4 maart) en Aalsmeer (11 maart). De geplande datums van de tour vallen op donderdag avonden. Vanaf 20.00 uur zijn geïnteresseerden van harte welkom en om 20.30 uur start er een presentatie over het trainingsjaar.

Tijdens de avonden kan het materiaal worden bekeken, wordt de visie en het reilen en zeilen van de school uitgelegd en kunnen er vragen gesteld worden zowel aan de leiding als de studenten zelf. Aanmelden voor het trainingsjaar is ook mogelijk op deze avonden.

De adressen van de ‘On-Tour-avonden’, die in samenwerking met verschillende kerken tot stand zijn gekomen, staan overzichtelijk op https://www.foundation4life.nl/ontour.

Pieter Zwart: “Een nieuwe wijze van promotie, we komen naar de mensen toe in plaats van dat zij naar ons toe moeten komen! Tot nu toe moesten geïnteresseerden altijd naar ons toe komen, maar aan tijd en gelegenheid ontbrak het wel eens. Om dit probleem uit de wereld te helpen komt bijbelschool Foundation 4 Life met een unieke ‘On-Tour’ actie!

De opendagen (27 februari, 24 april en 3 juli 2010) en de meeloopdagen (15 april en 27 mei) blijven nog steeds bestaan, maar de verwachting is dat deze actie zeer gewaardeerd en goed bezocht gaat worden”.

Bijbelschool Foundation 4 Life is een 1-jarig christelijk vormingsjaar waarin jongeren van 16 t/m 22 jaar van maandag t/m vrijdag getraind worden. De school richt zich op drie onderdelen; een fundament van het Woord van God krijgen, karaktervorming (gaan lijken op Jezus) en doen wat Jezus deed. Materialen die gebruikt worden zijn van o.a. Kerygma en Derek Prince. Het jaar is een fantastische ‘break’ tussen de middelbare school en het beroepsonderwijs. Dit mede door een uniek aspect van de trainingsschool, namelijk de professionele begeleiding met betrekking tot studie- en beroepskeuze.

Pieter en Kyra Zwart zijn de oprichters van trainingsschool Foundation 4 Life. Zij hebben jarenlange ervaring met zowel kerkelijk als seculier jongerenwerk en kregen in 2000 al de droom en passie van God om een trainingsschool voor jongeren op te richten. Vanaf dat moment zijn de voorbereidingen voor Foundation 4 Life gestart. Op 7 september 2009 is Foundation 4 Life met 18 studenten haar eerste trainingsjaar gestart. In het komende lesjaar zal er plaats zijn voor maximaal 24 studenten.

Meer informatie en het volledige programma van deze trainingsschool/Bijbelschool is te vinden op www.foundation4life.nl.

08-02-2010
Onderwijs
https://www.foundation4life.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies