Huizen Zingt voor Haïti brengt ruim 6.500 euro op

De speciale benefietavond ‘Huizen Zingt voor Haïti’, afgelopen zondag 7 februari, heeft maar liefst € 6.553 opgebracht. Dit prachtige bedrag is bestemd voor het werk van het Huizer echtpaar Jos en Maaike Joosse.

Zij zijn al jarenlang actief in Haïti, Jos als waterbouwkundige en Maaike als verloskundige. De opbrengst wordt onder meer besteed aan hulp voor kinderen, waterdistributie en prefabwoningen. Maaike Joosse was persoonlijk aanwezig om het geldbedrag in ontvangst te nemen.

Verschillende Huizer koren en zangroepen deden mee aan dit bijzondere concert in de Kruiskerk, waaronder Deo Juvante, koren Immanuël en Pniël, en gospelgroepen Jeedva & Anugerah en Crescendo. De van Nederland Zingt bekende Martin de Deugd speelde viool en Reinilda Zevenbergen op de harp, en het orgel werd bespeeld door Bert Moll. Spreker was de voor Huizen Zingt bekende Klaas de Boer, van Urk.

08-02-2010
Hulpverlening
https://www.huizenzingt.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies