Jan den Ouden geeft Bijbelstudies op vakantiepark

Van dinsdag 15 tot en met donderdag 17 juni geeft Jan den Ouden dagelijks Bijbelstudies over het thema ‘Veranderen is (on)mogelijk’ op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem.

Mensen zijn van harte uitgenodigd om zich deze midweek in alle rust te verdiepen in Gods woord en Jans onderricht gratis te volgen. De studies vinden plaats op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem, vlakbij Doetinchem.

Het thema dat Den Ouden deze midweek behandelt is ´Veranderen is (on)mogelijk´. In de Bijbel schrijft Paulus over de oude mens afleggen en de nieuwe mens aandoen. Maar waar heeft hij het eigenlijk over? Heeft hij het niet over iets onmogelijks? Hoe komt het dat een volgeling van Jezus, als je deze onder druk zet, al snel terugvalt in oud gedrag? In de studies waarbij Jan den Ouden Efeziërs 4 als uitgangspunt neemt, wil hij samen met zijn toehoorders ontdekken wat nodig is om het gangbare wereldbeeld en de daaruit voortvloeiende normen en waarden te veranderen.

Jan den Ouden (48) is werkzaam voor Operatie Mobilisatie sinds 1986. De laatste tien jaar werkt hij daar vooral als internationaal spreker en de afgelopen jaren houdt hij zich gericht bezig met mentoring en verzorgen van mentortraining. Daarnaast is hij sinds 2003 leidinggevende in Evangelische gemeente de Brandaris in Rotterdam. Jan is getrouwd met Martha en samen hebben ze vier kinderen.

Meer informatie over deze midweek kunnen mensen vinden op www.betteld.nl. Hier kunnen zij gedurende de periode dat Jan den Ouden de Bijbelstudies geeft ook een luxe chalet, stacaravan of campingplek boeken of bellen naar 0314-627200. Gasten hoeven zich niet aan te melden om de Bijbelstudies te kunnen volgen.

09-02-2010
Onderwijs
https://www.betteld.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies