Manna-vandaag komt met een eigen maandkrant

Eind volgende maand start manna-vandaag met de uitgave van de maandkrant manna in een oplage van 15.000 exemplaren.

De krant is bedoeld om christenen te bemoedigen en alert te houden in hun geestelijk leven.

De manna-krant – met 32 pagina’s – zal iedere maand vol staan met nieuws, interviews, bijbelstudies en andere informatie die voor christenen belangrijk is. De manna-krant wordt een positieve, opbouwende en informatieve krant voor iedereen die geïnformeerd wil blijven en wil groeien in het geloof.

 

In de toekomst wordt een abonnement op de manna-krant aangeboden in combinatie met een abonnement op deze website. Een gecombineerd abonnement gaat dan €1,95 per maand kosten, bij een deelname van tenminste één jaar.

 

De start van de manna-krant hebben de medewerkers van de site al heel lang op hen hart. Eind 2008 hebben ze twee testkranten uitgegeven. Na veel gebed en overleg weten zij zich door de Heer geleid de maandkrant manna te gaan uitgeven. Dat is voor hun team een geweldige uitdaging. In vertrouwen op de Heer gaan ze aan de slag.  Daarbij weten zij zich bemoedigd door 1 Kronieken 28:20 “Wees sterk en moedig, en doe het: vrees niet en wees niet verschrikt, want de HERE God, mijn God, is met u. Hij zal u niet begeven en u niet verlaten, totdat al het werk voor de dienst van het huis des HEREN gereed is.”

10-02-2010
Media
https://www.manna-vandaag.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies