Nacht Zonder Dak met 350 deelnemers in Harderwijk

De Nacht Zonder Dak in Harderwijk werd georganiseerd door leerlingen van de Werkgroep Ontwikkelingssamenwerking (WOS) van het Christelijk College Nassau Veluwe. Sarah van Mechelen, voorzitter van de WOS, vertelt: “Het is heel goed gegaan vannacht. Van te voren vonden we het wel spannend met zoveel leerlingen! Maar met hulp van de docenten is het goed gelukt.””

© foto: christelijknieuws.nl

“”Meer dan 350 deelnemers die vrijwillig de nacht doorbrengen in een doos. Dat is nog nooit vertoond sinds Nacht Zonder Dak wordt georganiseerd door lokale scholen en kerken,”” zegt Matthijs van Pijkeren van Tear. “”Sowieso gaan we dit jaar records breken met Nacht Zonder Dak: waarschijnlijk gaan er op meer dan 50 locaties in het land Nacht Zonder Dak-acties georganiseerd!””

Lokale kerken, jeugdgroepen en scholen organiseren de actie zelf, op een manier, tijd en plaats die henzelf het beste uitkomt. Ze worden daarbij door Tear ondersteunt met materiaal, een digitaal draaiboek en een eigen lokale website. Op de website www.nachtzonderdak.nl zijn alle locaties waar Nacht Zonder Dak wordt georganiseerd te vinden.

29-04-2010
Hulpverlening
https://www.tear.nl”

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies