350 kinderen gaan bellen blazen voor Red een Kind

350 kinderen van basisschool ´De Ichthus´ in Zwolle gaan aanstaande donderdag bellen blazen voor Red een Kind. Met deze ludieke actie geven ze de officiële aftrap van de voorjaarscampagne´Een thuis voor elk kind’.

Met deze campagne ´Een thuis voor elk kind’ vraagt Red een Kind aandacht voor kinderen in India die om verschillende redenen een veilig thuis moeten missen. Concreet gaat Red een Kind op zoek naar sponsors voor 350 van deze kinderen.

Leerlingen van CBS De Ichthus in Zwolle verzorgen op 20 mei de ludieke aftrap van deze campagne door een massale bellenblaasactie. De school wil op deze manier laten zien hoe belangrijk het is om kind te mogen en kunnen zijn.

Een thuis, een veilige omgeving om op te groeien. Daar heeft elk kind recht op. Een veilige plek is voor kinderen een onmisbare basis voor verdere ontwikkeling. Toch is voor veel kinderen zo’n plek niet vanzelfsprekend. Zeker niet in een land als India, waar duizenden gezinnen worden bedreigd door armoede, ziekte en werkloosheid.

Red een Kind ziet een directe noodzaak om voor deze kinderen in actie te komen en zoekt voor 350 van hen een sponsor. Op de website worden deze kinderen voorgesteld. Via radiospots en advertenties brengt Red een Kind de actie bij een grote groep mensen onder de aandacht.

De aftrap vindt plaats op donderdag 20 mei om 14.45 uur en zal ongeveer een half uur in beslag nemen. Het adres van de school is: CBS De Ichthus, Zwarteweg 74 te Zwolle.

19-05-2010
Hulpverlening
https://www.redeenkind.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies