De Dag van de Hoop in Dordrecht

Op zaterdag 26 juni wordt “De Dag van de Hoop” georganiseerd. Op het terrein van “De Hoop” wordt een hele grote tent neergezet waarin plaats is voor zo’n 3000 mensen. Don Moen zal met zijn team een afsluitend aanbiddingsconcert geven en The Choir Company zal een groot projectkoor vormen en samen met Don Moen de Here God groot maken.

© foto en tekst: christelijknieuws.nl 2010

Door de jaren heen heeft The Choir Company een bijzondere band gehad met de muziek van Don Moen. Wie herinnert zich nog de prachtige CD “Let Your Glory Fall” van een paar jaar geleden, door The Choir Company vertaald als “Laat Uw Grootheid Zien”? Een CD, die veel mensen tot zegen is. Een aantal van deze liederen worden nog steeds gezongen binnen de Choir Company groepen! Ook de door Don Moen geschreven liederen als “God wijst mij een weg” en “God is goed” zijn bij velen heel erg bekend.

Het concert bij “De Hoop” in Dordrecht belooft een avond te worden met een mix van bekende- en ook liederen van zijn laatst uitgekomen CD. Don Moen ziet zijn bediening als een wereldwijde missie en daar hoort Nederland natuurlijk ook bij! Meezingen in het koor zal zeker een onvergetelijke ervaring worden en we nodigen je dan ook van harte uit om erbij te zijn. Wat een geweldige manier om met elkaar God groot te maken en Hem te aanbidden! Hij is het waard om geprezen te worden!

01-06-2010
Hulpverlening
https://www.dehoop.org

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies