Dorcas zoekt bewoners voor Oekrainehuis

Na het succes van vorig jaar staat de tweede editie van het Dorcas Oekraïnehuis in de steigers. Van maandag 1 tot en met zaterdag 7 november staat het huis op het terrein van GrootNieuwsRadio in Veenendaal.

Het huis is een kopie van de huizen zoals je ze veel in Oost-Europa ziet: muren van klei en een golfplaten dak. In de eerste week van november wordt met het Oekraïnehuis aandacht gevraagd voor de Dorcas Voedselactie.

Dorcas is op zoek naar vier avonturiers die het aandurven om een week lang in het huis te wonen. Zij moeten samen zien rond te komen van één voedselpakket en twintig euro zakgeld. De bewoners van het Oekraïnehuis hebben de opdracht om zoveel mogelijk voedselpakketten en giften in te zamelen. Daarbij worden ze op de voet gevolgd door GrootNieuwsRadio.

Vorig jaar leverde de actie 8.000 pakketten en 12.500 euro op. Annemiek, één van de bewoners: ‘Ongelofelijk, wat een week. Ik word stil vanbinnen als ik denk aan al die mensen die dankzij de actie een doos vol hoop krijgen.’ Kom ook in actie voor de allerarmsten en solliciteer naar een slaapplaats. Dat kan tot 15 augustus via de link hieronder.

10-08-2010
Hulpverlening
https://www.grootnieuwsradio.nl/oekrainehuis

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies