Gezin uit Cheena is blij met de voedselhulp

Ook Dark & Light is gestart met noodhulp in Pakistan. Op www.darkandlight.org vindt u uitgebreide informatie over bereikte resultaten en plannen. Via de mobiele kliniek zijn al 5.227 mensen geholpen. En vandaag worden voor de derde keer 50 gezinnen geholpen aan voedsel en water.

Gisteren ontving ik twee nieuwe hulpverzoeken uit Pakistan. Onze partnerorganisaties CHIP en Harmony Foundation willen ook slachtoffers van de overstromingen helpen met voedsel, kleding en medische hulp. Tot mijn spijt heb ik deze verzoeken (voorlopig) moeten afwijzen, omdat er niet genoeg geld binnenkomt op giro 131. Vandaar dat ik u opnieuw vraag om steun.

Dark & Light is geen lid van de Samenwerkende Hulporganisaties (SHO). SHO is een vast samenwerkingsverband van grote noodhulporganisaties. Dark & Light verleent echter alleen noodhulp in gebieden waar wij al werkzaam zijn én er een concreet verzoek binnenkomt van een eigen partnerorganisatie. Zo zijn wij al sinds 4 augustus actief in Pakistan, terwijl SHO pas vorige week donderdag besloot om in actie te komen.

Kenmerkend voor Dark & Light is dat onze projecten zich met name richten op mensen met een handicap. Juist in noodsituaties zijn zij extra kwetsbaar en vormen vaak een vergeten groep. Samenvattend: uw gift aan Dark & Light betekent gerichte, concrete en kleinschalige noodhulp.

Giro 131, Stichting Dark & Light te Veenendaal o.v.v. Noodhulp Pakistan

17-08-2010
Hulpverlening
https://www.darkandlight.org

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies