Veel kinderen op de Lees en Luisterbeurs in Ede

Op zaterdag 25 september werd in Reehorst in Ede de jaarlijkse Lees & Luisterbeurs gehouden. Op de uitgebreide beursvloer was het brede spectrum aan christelijke boeken en muziek te bekijken en te koop. De opkomst was redelijk. Opvallend veel kinderen bezochten dit jaar de beurs, voor hen was er dan ook een speurtocht opgezet langs verschillende stands op de beursvloer.

© foto christelijknieuws.nl 2010 ® DSC-0390

De beursvloer besloeg de ruimte van een aantal grote gezellige foyers, waar tientallen bekende christelijke uitgeverijen, muzieklabels en distributeurs hun nieuwste producten presenteerden. Er was alle gelegenheid rond te kijken, ideeën op te doen, zich te informeren en leuke aanbiedingen te kopen. Boekhandel Riemer & Walinga stond met zijn beursboekhandel garant voor heerlijk verder snuffelen.

De Lees & Luisterbeurs was meer dan een beurs alleen. In vijf zalen werden doorlopend dagprogramma’s geboden met een grote variatie aan onderwerpen.

Er waren lezingen en presentaties van o.a. Anne Westerduin over de Christelijke Maand van de Spiritualiteit, Els Florijn over haar nieuwe roman “Het meisje dat verdween”, Henk Stoorvogel & Theo van den Heuvel van de mannenbeweging De Vierde Musketier.

Daarnaast was er een presentatie over de Herziene Bijbelvertaling, konden bezoekers gekleed als Amish op de foto in een fotostudio, een schrijfworkshop volgen en speeddaten met een uitgever van romans.

In de schouwburgzaal traden tien verschillende artiesten en bands op, waaronder bekende namen als Trinity, Pure & Matthijn Buwalda, Remco Hakkert, Insalvation & LEV, Ramon Plakke, de Kids Crew.

Kinderen konden meedoen aan de superspannende speurtocht met een heel bijzondere prijs die iedereen wel zou willen winnen, de workshop “Illustreren kun je leren” van Marijke ten Cate of “Zelf leren tekenen” van Linda Bikker of luisteren naar en meedoen met Vrouwke Klapwijk, Evelien van Dort en Corien Oranje en natuurlijk het muziekprogramma.

De Lees & Luisterbeurs werd georganiseerd door de Brancheorganisatie voor het Christelijke Boeken- en Muziekvak, in samenwerking met het Reformatorisch Dagblad, het Nederlands Bijbelgenootschap, Pro Life en Compassion.

26-09-2010
Media
https://leesenluisterbeurs.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies