Vecht Gospel Festival 2011 op zoek naar koren en bands

Het Vecht Gospel Festival is een spetterend muziekfestijn welke op zaterdag 23 april 2011 zal plaats vinden in de Trefkoele te Dalfsen. Overdag zullen er diverse optredens zijn van gospelkoren en gospelbands. ’s Avonds zal er een groots concert plaatsvinden met bekende Gospelartiesten.

Op dit moment vinden er besprekingen plaats met o.a.: Gerald Troost en band – altijd garant voor een spetterend optreden, Ann Lee a Fong – een talentvolle zangeres uit Nederland, Dwight Dissels – een zanger met een adembenemende stem en als hoogtepunt de band Starfield – een topact uit Nashville Amerika. De gehele dag worden de optredens ondersteund door de enthousiaste presentator/spreker Janco Zijlstra.

De naam van het festival Vecht Gospel is tweeledig. Ten eerste wordt het festival gehouden in Dalfsen wat valt onder het Vechtdal. Ten tweede is het in deze tijd niet altijd even gemakkelijk om standvastig te zijn in je geloof en moet er echt voor worden gevochten‚. Ook Jezus heeft moeten vechten‚ en zijn leven gegeven voor onze zonden. Daarom is de datum van zaterdag 23 april, voorafgaande aan Pasen, ook zo bijzonder.

De Gospelkoren en -bands krijgen overdag maximaal 30 minuten de tijd om een vrij programma te presenteren. Een vakkundige jury zal de optredens beoordelen en u een schriftelijk (opbouwend ) verslag overhandigen. Aan het eind van de dag zal de Vecht Gospel Award worden uitgereikt aan het beste optreden. Voor zowel de Gospelkoren als de Gospelbands is er een eigen Award te behalen. Daarnaast willen wij de stem van het publiek mee laten tellen en valt er een publieksprijs te winnen. Het Vecht Gospel Festival geniet nu al veel belangstelling van diverse media zowel de tv/ radio als nieuwsbladen.

Een professionele geluidsinstallatie en technici zijn aanwezig (waar u ook bij kunt inpluggen), waardoor uw optreden uitstekend tot zijn recht zal komen. Ook bestaat de mogelijkheid om alvast kaarten te reserveren voor het avondconcert en tussendoor gebruik te maken van een warmbuffet. Mocht u van ver komen of er een gezellig weekend van willen maken dan kunnen wij u helpen bij de bemiddeling van overnachtingen en andere optredens.

De inschrijfkosten bedragen voor Gospelkoren • 50,00 en voor bands • 25,00. Uiteraard zijn wij bereid om tijdens een persoonlijk gesprek meer te vertellen over het Vecht Gospel Festival.

Met vriendelijke groet,

Jan Schoonhoven

Mastermind4you

Boekweitland 3

7722 TP Oudleusen

Tel 0529-470868 / 06-23825730

30-09-2010
Muziek
https://www.gospelgroepen.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies