Bambino opent vierde locatie in Dordrecht

Met een Open Huis opende christelijk kinderdagverblijf Bambino vrijdag 29 oktober officieel de deuren van haar vierde locatie in Dordrecht.

De nieuwe vestiging aan de Spuiweg is gerealiseerd om aan de grote vraag naar christelijke kinderopvang tegemoet te komen. De twee andere locaties van Bambino in de binnenstad van Dordrecht kampen al geruime tijd met een wachtlijst.

Ineke Linssen, Leidinggevende Kinderopvang van Bambino: “Op 1 september 2010 verwelkomden we de eerste kinderen al in onze nieuwe vestiging. Onze vierde locatie biedt plaats aan drieëntwintig kinderen in de leeftijd van nul tot vier jaar. We kijken terug op een goede start van het werk. Van de beschikbare plaatsen zijn er inmiddels twintig gevuld.”

De opening van de vierde locatie vond plaats in de feestweek die Bambino hield ter ere van haar twintigjarig bestaan. “Op de verschillende locaties van Bambino werd in de week van 29 oktober een feestweek gevierd met de kinderen en ouders van Bambino”, aldus Ineke Linssen. “Een nieuwe locatie openen in de week dat je viert twintig jaar te bestaan, is natuurlijk bijzonder. In juni 2011 hopen we het twintigjarig bestaan van Bambino te vieren met onze volledige achterban middels een jubileumdag.”

Meer informatie over Bambino is te vinden op www.bambino-kinderopvang.nl.

Bambino biedt kinderdagopvang en buitenschoolse opvang. Daarnaast heeft zij een peuterspeelzaal. Bambino heeft vier vestigingen in Dordrecht en is onderdeel van

De Hoop ggz. De Hoop is een GGZ-instelling voor evangelische hulpverlening in Dordrecht. De Hoop biedt kinder-, jeugd- en volwassenenzorg op het gebied van

verslaving, psychosociale en psychiatrische problematiek. Daarnaast heeft De Hoop preventieprojecten voor kinderen, tieners, jongeren en ouders.

02-11-2010
Jongeren
https://www.bambino-kinderopvang.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies